Fløg på Facebook. Klik her!

Æblecrumble

Æblecrumble

Ingredienser:

Æblecrumble fyld

4-6 madæbler

2 spsk sukker

1 spsk kanel


Æblecrumble dej

200 g sukker

100 g havregryn

100 g hvedemel

2 tsk vaniljesukker

2 tsk kanel

175 g smør


Kategori:
Dessert
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Æblecrumble er bare så lækkert! Nem æblecrumble som faktisk er nem. Lækker ælecrumble med havregryn som er hurtig at lave.
Sådan gør du:
Tænd oven på 200 grader over og undervarme.

Crumble fyld


1. Find en tærteform på ca. 24 cm og smør formen og drys med rasp.

2. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tynde skiver. Der skal være ca. 400-500 gram efter udskæring.

3. Fordel æbleskiverne i tærteformen.

4. Bland 2 spsk sukker og 1 spsk kanel og drys over æblerne.

Crumbledej


1. Find en skål og bland de tørre ingredienser: 200 g sukker, 100 g havregryn, 100 g hvedemel, 2 tsk vaniljesukker og 2 tsk kanel.

2. Tilføj 175 g blødt smør og bland crumbledejen godt sammen med fingrene, indtil du har en dej der er nem at smuldre.

3. Fordel crumbledejen ud over æblerne i formen.

4. Bages ved 200 grader almindelig ovn i ca. 20 minutter. Æblecrumblen skal være gylden når den er færdig

5. Den er super lækker med vaniljerørt creme fraiche, vaniljeis eller flødeskum.

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.