Æggekage med bacon og champignon

Æggekage med bacon og champignon

Ingredienser:

10 æg

1.5 dl mælk

200 g champignon

300 g bacon

1 løg

200 g cherrytomater


Indsendt af:
Anders Jensen
Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Rigtig nem og sund æggekage i ovn. En simpel æggekage opskrift, som ovenikøbet er super lækker og sund.
Sådan gør du:
Forvarm en ovn til 200 grader over- og undervarme.

1. Hak løg fint, rens og skær champignon i kvarte.

2. Steg bacon på en pande.

3. Slå æg ud i en skål, tilføj mælk, salt og peber og pisk det hele godt sammen.

4. Tilføj løg til panden og steg videre i ca. 1-2 minutter.

5. Tilføj champignon og steg det hele sammen i ca. 5 minutter.

6. Tilføj æg og mælke blandingen og tilføj cherrytomaterne og lad æggekagen stå ved lav varme i ca. 5 minutter.

7. Stil æggekagen i ovnen i 10-15 minutter til æggemassen er fast.


Servér med rugbrød og smør.

Det var alt, en super nem og lækker æggekage opskrift med bacon og champignon.