Æggekage med bacon og champignon

Æggekage med bacon og champignon

Ingredienser:

10 æg

1.5 dl mælk

200 g champignon

300 g bacon

1 løg

200 g cherrytomater


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Rigtig nem og sund æggekage i ovn. En sund og lækker æggekage opskrift med friske grønt sager og bacon. Denne æggekage er perfekt som hverdagsret.
Sådan gør du:
Forvarm en ovn til 200 grader over- og undervarme.

1. Hak løg fint, rens og skær champignon i kvarte.

2. Steg bacon på en pande.

3. Slå æg ud i en skål, tilføj mælk, salt og peber og pisk det hele godt sammen.

4. Tilføj løg til panden og steg videre i ca. 1-2 minutter.

5. Tilføj champignon og steg det hele sammen i ca. 5 minutter.

6. Tilføj æg og mælke blandingen og tilføj cherrytomaterne og lad æggekagen stå ved lav varme i ca. 5 minutter.

7. Stil æggekagen i ovnen i 10-15 minutter til æggemassen er fast.


Servér den færdige æggekage med rugbrød og smør.


Det er ikke svært at lave en sund og lækker æggekage med friske grøntsager.
Denne æggekage passer perfekt ind som sund hverdagsret.