Banankage
Banankage er altid et hit ved børnene. Den her banankage er utrolig nem at lave.
Ingredienser:
2 modne bananer
1 spsk vanilje
1 spsk sukker
1 æg
4 spsk mælk
50 g smør
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
- Kategori:
- Dessert
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
1. Tænd ovnen på 200 grader over- og undervarme og smør formen med smør.
2. Mos de modne bananer i en skål. Smelt smørret og afkøl.
3. Rør sukker og vaniljesukker godt sammen med bananerne.
4. Tilsæt æg og mælk og rør det hele godt sammen.
5. Rør hvedemel, bagepulver og natron og mix det hele godt sammen.
6. Hæld dejen i bageformen og stil den midt i ovnen i ca. 50 min. Man kan teste og banankagen er færdig ved at stikke en kødnål ned i banankagen og hvis der sidder våd dej på kødnålen, så skal den have lidt længere.
OBS: Banankagen kan sagtens fryses ned.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.