Barbecue kylling opskrift med frisk grøn salat

Barbecue kylling opskrift med frisk grøn salat

Ingredienser:

1 dl olie

1/2 dl ketchup

2 spsk brun farin

2 spsk soya

1 spsk hvidvinseddike

1 fed hvidløg

1 tsk chili/cayenne peber

3-4 kyllingebryst

1 ice berg

1 spidskål

50 gram pinjekerner

1 æble

Indsendt af:
Anders Jensen
Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En super lækker og sund opskrift der passer perfekt til sommermånederne, hvor solen står højt og grillen er tændt.
Sådan gør du:
HUSK:
Kyllingen skal helst ligge i marinaden et par timer før den skal steges, start derfor med at blande marinaden og læg kyllingen sammen med marinaden i en fryse pose eller lign.

MARINADE:
Bland olie, ketchup, soya, hvidvinseddike, hvidløg og chili/cayenne peber i en skål og rør godt sammen, til alle ingredienserne er blandet.
Hæld marinaden i en pose sammen med kyllingeren.
Læg posen i køleskabet, gerne et par timer.

SALAT:
Når aftensmad tidspunktet nærmer sig, så skal salaten blandes.
Start med at tænd en pande på middelvarme og tør steg pinjekernerne indtil de er gyldne, husk at rør rundt jævnligt.
Mens pinjekernerne steger, så snittes iceberg salat og spidskål, som blandes i en stor skål.
Derefter skæres æblet i tynde både og tilføjes til salaten.
Drys til sidst de gyldne pinjekerner over salaten, og så er salaten klar.

STEG KYLLING:
Så skal den marineret kylling skal steges. Her kan man enten stege kyllingen på grill eller pande.
Hvis man steger kyllingen på pande, så er her et godt råd: Man får en lækker stegeskorpe, hvis man ligger kyllingen på en meget varm pande ca. 1 min på hver side og derefter skruer ned på middelvarme og steger dem færdig.

Velbekomme en lækker barbecue kylling opskrift

Barbecue kylling

For at efterlade en kommentar skal være logget ind

  • Log in
  • Register