Brændende kærlighed
Brændende kærlighed med bacon og bløde løg er en fantastisk klassisk dansk ret.
Super nem og lækker brændende kærlighed opskrift.
Se også: 23 opskrifter med bacon - retter med bacon
Ingredienser:
1.5 kg kartofler
60 g smør
1 dl mælk
500 g bacon
4 store løg
Rødebeder i glas
1 bundt purløg
Ristede løg
Salt
Peber
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Kartoffelmos:
1. Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte, så bliver de hurtigere møre.
2. Hæld vand i en gryde, så det dækker kartoflerne helt, uden tilsat salt og kog dem til de er helt møre.
3. Hæld vandet fra kartoflerne og pisk dem møre med en håndpisker eller ligende.
4. Tilsæt smør og pisk til kartoffelmosen er lækker og luftig, derefter tilsættes mælken lidt af gangen til den har den ønskede konsistens.
5. Derefter smages til med salt og peber.
Tilbehør:
1. Hak løg i strimler, så det er klar til at blive steget.
2. Steg baconen ved middelvarme til det er sprødt og lækkert, læg derefter baconen på et stykke køkkenrulle, så fedtet kan dryppe af.
3. Steg løg i baconfedtet ved lav varme til de er bløde og klare.
4. Hak purløg fint og server i en lille skål.
5. Læg et par rødbeder i en skål, så er de også klar til servering.
Velbekomme nem og lækker brændende kærlighed opskrift.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Brændende kærlighedNem aftensmad