Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

Ingredienser:

1.5 kg kartofler

60 g smør

1 dl mælk

500 g bacon

4 store løg

Rødebeder i glas

1 bundt purløg

Ristede løg

Salt

Peber

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Brændende kærlighed med bacon og bløde løg er en fantastisk klassisk dansk ret. Super nem og lækker brændende kærlighed opskrift.
Sådan gør du:
Kartoffelmos:
1. Skræl kartoflerne og skær dem i kvarte, så bliver de hurtigere møre.

2. Hæld vand i en gryde, så det dækker kartoflerne helt, uden tilsat salt og kog dem til de er helt møre.

3. Hæld vandet fra kartoflerne og pisk dem møre med en håndpisker eller ligende.

4. Tilsæt smør og pisk til kartoffelmosen er lækker og luftig, derefter tilsættes mælken lidt af gangen til den har den ønskede konsistens.

5. Derefter smages til med salt og peber.

Tilbehør:
1. Hak løg i strimler, så det er klar til at blive steget.

2. Steg baconen ved middelvarme til det er sprødt og lækkert, læg derefter baconen på et stykke køkkenrulle, så fedtet kan dryppe af.

3. Steg løg i baconfedtet ved lav varme til de er bløde og klare.

4. Hak purløg fint og server i en lille skål.

5. Læg et par rødbeder i en skål, så er de også klar til servering.


Velbekomme nem og lækker brændende kærlighed opskrift.

Brændende kærlighedNem aftensmad