Bulgur med hakket oksekød
Lækker opskrift på bulgur med hakket oksekød. Sund aftensmad med bulgur, hakket oksekød og grøntsager.
En lækker og lige til aftensmad med bulgur, hakket oksekød og grøntsager. Opskriften er både mættende og sund - ja, det er helt perfekt.
Bulgur er et lækkert og sundt alternativ til ris og med den her bulgurgryde med hakket oksekød, så får du en nem og sund aftensmad - som er hurtig at lave.
Se også: 13 opskrifter med hakket oksekød - aftensmad med hakket oksekød
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
1 bundt forårsløg
2 peberfrugter
200 g ærter
1 dåse hakket tomater
5 dl vand
1 ??grøntsagsbouillonterning
300 g bulgur
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Klargør grøntsager
1. Rengør 1 bundt forårsløg og skær dem i tynde skiver.
2. Skyl og fjern kerner fra 2 peberfrugter og skær dem i skiver.
Lav bulgur med oksekød
1. Varm lidt olie op i en gryde og svits forårsløg og hakket oksekød - indtil oksekødet er brunt.
2. Tilføj peberfrugt skiverne og svits videre i 2-3 minutter.
3. Tilføj 5 dl vand, 1 grøntsagsbouillonterning, 1 dåse hakket tomat, 200 gram bulgur og 150 gram ærter - lad retten simre i 10-15 minutter.
4. Smag til med salt og peber - bulgur retten med hakket oksekød er færdig når bulguren er mør - tilføj vand undervejs hvis det hele fordamper.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.