Cheesecake opskrift med friske jordbær og citronmelisse

Cheesecake opskrift med friske jordbær og citronmelisse

En lækker cheesecake opskrift med friske jordbær og citronmelisse. Nem opskrift på en klassisk cheesecake.

Se også: 34 opskrifter med fløde - mad med fløde

Ingredienser:

Kiksebund:

250 g digestive kiks

130 g smør

1 tsk kanel


Flødeostecreme:

3 blade husblas

400 g neutral flødeost f.eks. philadelphia

100 g flormelis

2 tsk revet citron skal

2.5 dl piskefløde


Kategori:
Dessert
Antal personer:
1
Sådan gør du:
Kiksebund:

1. Tænd ovnen på 175 grader over- og undervarme

2. Læg kiksene i en pose og knus dem til smulder

3. Smelt smørret i en gryde ved svag varme

4. Rør kiksen sammen med smørret

5. Tag en springform (ca. 24 cm) og fordel kiksemassen i bunden

6. Bag kiksebunden i ovnen i 10 min og tag den ud og køle af.


Der skal bruges tre skåle i alt til den næste del.

Flødeostecreme:

1. Fyld en skål med koldt vand og læg husblassen ned i vandet, i 10 min

2. Bland flødeosten, flormelis og revet citronskal i en skål

3. Pisk fløden til en blød flødeskum i den sidste skål

4. Læg husblassen ned i en gryde og smelt ved meget svag varme, det må ikke simre eller koge

5. Vend 5 spsk flødeskum sammen med husblassen og vend herefter resten af fløden i

6. Vend husblas-fløden sammen med flødeostecremen og fordel oven på kiksebunden og stil kagen i køleskabet i ca. 3 timer.

7. Pynt med friske jordbær og citronmelisse


Velbekomme en lækker og nem cheesecake opskrift.

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


Kage

Opskrifter i samme kategori


Cheesecake opskrift med friske jordbær og citronmelisse indgår i