Hvordan fryser du chocolate chip cookies?
Når du har lavet dejen til cookies, så ruller du dem til kugler og fryser dem - man kan ligeså godt lave dobbelt portion med det samme, så har man til næste gang den lille sult kigger forbi eller hvis man får uventet gæster.
Så kan du tage dine cookies op fra fryseren og ligge dem på en bageplade med bagepapir og lade dem tø (ca. 1-2 timer) og eller bage dem efter opskriften.
Kan du bage chocolaté chip cookies fra frost?
Jeps, det kan du sagtens og de bliver lige så gode som hvis du lige have rørt dejen sammen.
Det du gør er at placer de frosne kugler og på en bageplade med bagepapir og stiller bagepladen ind i en kold ovn og tænder på 180 grader varmluft - når de ser gyldne ud, så er de færdige.
Hvordan laver jeg chocolate chip cookies bløde?
Den her opskrift laver dine cookies sprøde, men du kan sagtens lave dem bløde.
Alt du skal gøre for at lave dine cookies bløde er at give dem ca. 10-12 minutter - når du tager dem ud af ovnen, så kan det godt se ud som om de ikke er helt færdige, men det er de.
Lad dem stå på bagepladen i et par minutter, så har du chocolate chip cookies der er bløde i midten.
Er det her de bedste amerikanske cookies eller chocolate chip cookies?
Det tror jeg - de er super lækre.
De går super godt sammen med lidt is f.eks.
klassisk vaniljeis eller
Daim isAndre gode cookies
Den her chocolate chip cookie er bestemt en favorit, men hvis man gerne vil prøve et lidt anderledes opskrift, så prøv den her
cookie opskrift med kokossukker