Fløg på Facebook. Klik her!

Chokolademousse

Chokolademousse

Ingredienser:

200 g mørk chokolade min. 50%

4 pasteuriserede æggeblommer

3 pasteuriserede æggehvider

45 g sukker

2.5 dl piskefløde

Kategori:
Dessert
Antal personer:
6
Beskrivelse:
Måske den bedste chokolademousse i verden. En lækker chokolademousse uden husblas. Nem og lækker chokolademousse opskrift uden husblas.
Sådan gør du:
1. Smelt den mørke chokolade og lad chokoladen køle lidt af, mens resten laves.

2. Mens chokoladen står op køler af, så skal der findes 3 skåle.

3. I den første skål piskes æggeblommer og sukker til det er lyst og luftigt.

4. I skål nummer to piskes æggehviderne stive.

5. I skål nummer tre piskes der en let flødeskum af piskefløden.

6. Bland herefter den lune chokolade, under omrøring, ned i skålen med æggeblommer og sukker.

7. Tilføj de stive æggehvider ned i skålen og bland det stille og roligt sammen.

8. Til slut skal flødeskummen vendes forsigtigt ned i chokoladeblandingen.

9. Stil chokolademoussen i køleskabet mindst 2 timer, gerne længere.


Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.