Cornflakestoppe med hvid chokolade
Cornflakestoppe med hvid chokolade er bare hamre lækre og tager ingen tid at lave! Utrolig nem opskrift på cornflakestoppe - perfekt julekonfekt.
Se også: 8 julebag opskrifter - nemt julebag
Ingredienser:
200 g hvid chokolade
150 g cornflakes
Ca. 40 små konfektforme
- Kategori:
- Dessert
- Antal personer:
- 40
-
Sådan gør du:
-
Der kommer ca. 40 cornflakestoppe ud af opskriften.
1. Knus cornflakes groft.
2. Slemt 200 gram hvid chokolade f.eks. i et vandbad.
3. Hæld de knuste cornflakes over i skålen med det smeltede chokolade og rør det sammen.
4. Brug en teske og hæld lidt af cornflakesblandingen over i konfektformene.
5. Stil cornflakestoppene i køleskabet i mindst en time i en lufttæt beholder.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Julebag
Cornflakestoppe med chokolade
Skal man bruge hvid chokolade?
Nej, det behøver du bestemt ikke. Du kan nemt skifte den hvide chokolade ud med mørk eller lys.
Hvis du vil gøre det lidt ekstra lækkert for dine gæster, så laver du en omgang med mørk, en omgang med lys og en omgang med hvid - server alle 3 på et fad, det er mega lækkert!
Konfekt med cornflakes
De her cornflakestoppe er en omgang lækker konfekt der knaser.
En blanding af chokolade og cornflakes er bare super - du kan prøve en skål med cornflakes og chokoladeknapper, er er også lækkert!