Fløg på Facebook. Klik her!

Fiskefrikadeller med persillekartofler

Fiskefrikadeller med persillekartofler

Ingredienser:

Fiskefrikadeller

400-500 g fiskefars

Smør

Olie


Persillekartofler

600 g nye kartofler

1 bundt persille

Smør


Bønnesalat

400 g frosne bønner

400 g tomater

1 rødløg


Dressing

3 spsk olivenolie

3 spsk balsamico


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Fiskefrikadeller med persillekartofler er en hurtig aftensmad at kaste sammen - mens det smager godt! Sund aftensmad fiskefrikadeller med persillekartofler og bønnesalat
Sådan gør du:

Bønnesalat


1. Optø bønnerne ved at hælde kogende vand over dem og lad dem stå et par minutter. Når bønnerne er optøet, så skylles de i koldt vand.?

2. Skær tomaterne i kvarte eller skiver.?

3. Skræl løget og skær det i tynde skiver.?

4. Bland bønner, tomater og løg i en skål.?

5. Rør 3 spsk olivenolie og 3 spsk balsamico sammen og bland i salaten.
 

Persillekartofler


1. Hak persillen groft.

2. Fyld vand i en kasserolle, gerne rigeligt da vandt skal dække kartoflerne.

3. Salt vandet godt, det skal smage af havvand og bring vandet i kog.

4. Når vandet koger så tilføjes kartoflerne og kog dem til de er næsten mørre - ca. 7 minutter.

5. Tag kasserollen af blusset og lad kartoflerne trække i vandet i 5-7 minutter - til de er mørre.

6. Hæld vandet fra kartoflerne og hæld kartoflerne over i et fad og vend kartoflerne i smør og persille.

Fiskefrikadeller


1. Form fiskefrikadellerne i den ønskede størrelse og steg dem i en blanding af smør og olie - ca. 1 spsk af hver.

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.

Andre salater der passer godt til


Hvis man ikke helt er til den bønnesalat der er i opskriften, så kan man prøve at lave den her salat med edamamebønner, den går også godt til Fiskefrikadellerne.

Fiskefrikadeller til overs?


Har du fiskefrikadeller til overs, ja så er du heldig!
De passer super til frokost dagen efter enten med en lille salat til eller på en rugbrød med remoulade.