Frikadeller
Nem og lækker opskrift på frikadeller. gammeldags frikadelle opskrift der smager godt HVER GANG! Måske de bedste frikadeller i verden!
Se også: 24 retter med æg - opskrifter med æg
Ingredienser:
450-500 g hakket kalv og flæsk
50 g hvedemel
7 g salt
3 g peber
1 æg
150 g mælk
1 løg
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Godt at vide
Lad gerne frikadellefarsen stå i køleskabet en times tid.
Lav frikadellefarsen
1. Find en stor skål og tilføj 450-500 g hakket kalv og flæsk.
2. Skræl et løg og riv det på et rivejern ned i skålen.
3. Tilføj 50 g hvedemel, 7 g salt, 5 g peber og 1 æg .
4. Rør frikadellefarsen godt sammen. Det er vigtigt at man nemt kan forme frikadellerne, derfor skal mælken tilføjes lidt af gangen så frikadellefarsen ikke bliver for tynd.
5. Stil frikadellefarsen i køleskabet, gerne mindst 30 min.
Steg frikadellerne
1. Varm rigeligt med fedtstof op på en pande ved middel varme.
2. Find en spiseske og dyb den i fedtstoffet på panden og form frikadeller med spiseskeen og en hånd.
3. Steg frikadellerne på panden.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.