Fyldt svinemørbrad med pesto

Fyldt svinemørbrad med pesto

Ingredienser:

Fyldt svinemørbrad med pesto

1 svinemørbrad (500 g)

1 glas grøn pesto

1 pakke bacon skiver


Tilbehør

800 g kartofler

500 g gulerødder

4 løg

Salt

Peber

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Lækker opskrift på fyldt svinemørbrad med pesto. Lækker svinemørbrad pakket ind i bacon i ovn.
Sådan gør du:
Tilbehør til fyldt svinemørbrad
1. Tænd ovnen på 200 grader over- og undervarme.

2. Skræl kartofler og løg og skær dem i både.

3. Skræl gulerødder og skær dem i stave.

4. Bland kartoflerne, gulerødderne og løgene i et ildfastfad og hæld olie over samt salt og peber.


Fyldt svinemørbrad
1. Skær scener og fedt fra svinemørbraden og lav et snit langs siden, undgå at skær helt igennem.

2. Fyld med pesto og vikl bacon rundt om svinemørbraden

3. Svits hurtigt svinemørbraden viklet i bacon på en varm pande, på alle sider.

4. Læg svinemørbraden ovenpå grøntsagerne og stil det ildfastefad ind i ovnen i 40 minutter.

5. Efter 20 minutter vendes svinemørbraden.

6. Når de 40 minutter er gået så tag svinemørbraden ud af ovnen, sluk for ovnen og lad den stå åben.

7. Lad svinemørbraden hvile i ca. 10 minutter inden den skæres for.