Hakket oksekød med spidskål og ris
Lækker gryderet med hakket oksekød, spidskål og ris. Rigtig nem gryderet der stort set passer sig selv - hele retten laves i en gryde.
Se også: 15 nem aftensmad – nem aftensmad opskrifter
Ingredienser:
1 løg
2 fed hvidløg
500 g hakket oksekød
1 spidskål
2 ds hakkede tomater
2 dl ris
2 dl vand
1 oksebouillonterning
Salt
Peber
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Klargør grøntsagerne
1. Skræl løget og fed hvidløgene. Hak løget i tern og pres hvidløget.
2. Skyl spidskålet og skær det i tynde skiver.
Lav gryderetten
1. Varm lidt olie op i en gryde og svits løgene og hvidløgene.
2. Når løgene er bløde, så tilføjes hakket oksekød og det steges videre ind til det er brunt af.
3. Tilføj spidskålen og steg det hele ca. 2 minutter.
4. Tilføj 2 dåser hakkede tomat, 2 dl vand, 2 dl ris og 1 oksebouillonterning.
5. Lad gryderetten simre ved middel varme i 20-25 minutter - indtil risene er færdige.
6. Smag til med salt og peber.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Gryderet med spidskål og hakket oksekød
Det er super nemt at lave den her gryderet med spidskål og oksekød, da den stort set passer sig selv.
Hvis du skulle have rester, så kan retten nemt fryses ned eller bruges til frokost dagen efter.
Hvis du skal have rester af opskriften en dag, så kan du nemt tilføje flere grøntsager eller ris - bare gør som i opskriften mht. ris.