Hjemmelavet koldskål med kernemælk

Hjemmelavet koldskål med kernemælk

Ingredienser:

2 liter kærnemælk

6 æggeblommer

150 g sukker

2 spsk. citronsaft

2 vaniljestænger

Kategori:
Dessert
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Lækker hjemmelavet koldskål. Utrolig nem opskrift på koldskål med kernemælk.
Sådan gør du:
1. Flæk vaniljestængerne og skrab vaniljekornene ud.

2. Bland vaniljekornene med en spsk. af sukkeret.

3. Pisk æggeblommer, vaniljesukker og almindeligt sukker til det er hvidt og luftigt.

4. Tilsæt kærnemælk og citronsaft og pisk det sammen.

5. Smag til hvis du ønsker en mere sødlig eller syrlig koldskål.

6. Server evt. med kammerjunker, koldskålsknas, friske bær, svaner (marengstoppe) eller hvad du lyster.