Fløg på Facebook. Klik her!

Jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe

Ingredienser:

Jordskokkesuppe

400 g jordskokker

200 g kartofler

1 løg

2 fed hvidløg

1 liter vand

1 grøntsagsbouillon

2.5 dl fløde

Salt

Peber


Rugbrødscroutoner

250 g rugbrød

2 spsk olie (12 g)

Salt

Peber


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Lækker jordskokkesuppe, lige her! Meget nem jordskokkesuppe opskrift fyldt med smag. Jordskokkesuppe med rugbrødscroutoner er bare godt
Sådan gør du:

Jordskokkesuppe


1. Skræl jordskokkerne og kartoflerne og skær dem i grove tern.

2. Skræl løget og fed hvidløg og skær dem i grove tern.

3. Find en stor gryde og tilføj lidt olie og varm op.

4. Svits kort løgene og hvidløg til løgene er blevet klare og bløde.

5. Hæld 1 liter vand, jordskokker, kartoflerne og 1 grøntsagsbouillon og lad suppen koge i 10-15 minutter - eller indtil jordskokkerne og kartoflerne er møre.

6. Blend suppen og tilføj fløde og smag til med salt og peber


Rugbrødscroutoner


1. Tænd oven på 200 grader over og under varme.

2. Skær rugbrøddet ud i små tern.

3. Beklæd en bageplade med bagepapir og kom rugbrødsternene på og vend dem i olie og krydre med salt og peber.

4. Kom bagepladen ind midt i ovnen i 8-10 minutter, til de er gyldne.



Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.