Ikke for varm mælk
Hvis mælken er for varm så kan dejen ikke hæve, så pas på med at varme mælken for meget op.
Mælken skal være lunken og hvis du er usikker, så hold hellere mælken til den kolde side fremfor den varme.
Kan du fryse kanelsneglene?
Ja, det kan du bestemt. Du kan fryse dem både før og efter du har bagt dem.
Hvis du fryser dem efter de er bagt, så frys dem gerne mens de er lidt lune - de bliver bare bedre.
Hvis du fryser dem inden du bager dem, så tag dem op 1 time og 30 minutter og sæt dem på en bageplade, inden du bager dem. Og så følger du ellers bare opskriften mht. bagning.
Hvilken mælk er bedst til den her kanelsnegle opskrift
I den her kanelsnegle opskrift anbefales det at bruge sødmælk fordi den høje fedtprocent gør kanelsneglene rigtig fugtige og super lækre.
Men du kan bruge præcis den mælk du har stående i dit køleskab, med sødmælk får du bare en lidt mere rig kanelsnegl.