Karrykål med kylling og ris
Lækker ret med karrykål og kylling med ris som tilbehør. Utrolig nem og sund karryret som er fyldt med smag, kylling og friske grøntsager.
Se også: 7 opskrifter med spidskål - aftensmad med spidskål
Ingredienser:
400-500 g kyllingebryst
1 stort løg
3 fed hvidløg
1 spidskål
300 g gulerødder
revet
3 spsk mild karry
1 dåse kokosmælk
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Start med at kog ris til 4.
Klargør grøntsager og kylling
1. Skræl løg og hak det fint.
2. Skræl fed hvidløg og hak dem fint eller pres dem i en hvidløgspresser.
3. Rengør spidskålen og skær det i tynde strimler.
4. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.
5. Skær senerne fra kyllingebryst og skær det i tern.
Lav karrykål med kylling
1. Varm lidt olie op i en wok og svits løg og hvidløg indtil løgene er bløde.
2. Tilføj 3 spsk karry og rist den let.
3. Tilføj kyllingekødet og steg videre indtil kyllingekødet er gennemstegt.
4. Tilføj spidskål og gulerødderne og steg videre indtil spidskålen falder sammen.
5. Tilføj kokosmælken og varm retten godt igennem og smag til med salt og peber.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.