Karryret med kikærter
Mega lækker og nem vegetar aftensmad med kikærter. Utrolig nem og velsmagende vegetar ret med kikærter og karry.
Se også: Sådan koger du ris - hvor mange ris pr person
Ingredienser:
Olie til stegning
300 g gulerødder
2 løg
3 fed hvidløg
1 spsk karry
1 spsk spidskommen
2 tsk garam masala
1 tsk chili
2 dåser kikærter drænet
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
1 stk grøntsagsbouillonterning
2 spsk citronsaft
1 rød peberfrugt
Ris til 4
salt
peber
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
1. Skræl gulerødderne og skær den i tern.
2. Skræl løg og skær dem i fine tern. Skræl hvidløg og pres dem, ovenpå løgene.
3. Find i gryde og hæld olie i og svits løgene og hvidløgene indtil løgene er bløde og klare.
4. Tilføj krydderierne: 1 spsk karry, 1 spsk spidskommen, 2 tsk garam masala, 1 tsk chili og svits det i ca. 1 min.
5. Tilsæt 1 dåse hakkede tomater, 1 dåse koksmælk, 1 grøntsagsbouillonterning og 2 spsk citronsaft.
6. Dræn 2 dåser kikærter og tilføj kikærterne og lad gryderetten simre i 15-20 min.
7. Kog ris til 4 og skær en rød peberfrugt i tern.
8. Smag karryretten til med salt og peber og servér med kogte ris og peberfrugt i tern
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Risret