Karryret med kikærter

Karryret med kikærter

Mega lækker og nem vegetar aftensmad med kikærter. Utrolig nem og velsmagende vegetar ret med kikærter og karry.

Se også: Sådan koger du ris - hvor mange ris pr person

Ingredienser:

Olie til stegning

300 g gulerødder

2 løg

3 fed hvidløg

1 spsk karry

1 spsk spidskommen

2 tsk garam masala

1 tsk chili

2 dåser kikærter drænet

1 dåse kokosmælk

1 dåse hakkede tomater

1 stk grøntsagsbouillonterning

2 spsk citronsaft

1 rød peberfrugt

Ris til 4

salt

peber

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Sådan gør du:
1. Skræl gulerødderne og skær den i tern.

2. Skræl løg og skær dem i fine tern. Skræl hvidløg og pres dem, ovenpå løgene.

3. Find i gryde og hæld olie i og svits løgene og hvidløgene indtil løgene er bløde og klare.

4. Tilføj krydderierne: 1 spsk karry, 1 spsk spidskommen, 2 tsk garam masala, 1 tsk chili og svits det i ca. 1 min.

5. Tilsæt 1 dåse hakkede tomater, 1 dåse koksmælk, 1 grøntsagsbouillonterning og 2 spsk citronsaft.

6. Dræn 2 dåser kikærter og tilføj kikærterne og lad gryderetten simre i 15-20 min.

7. Kog ris til 4 og skær en rød peberfrugt i tern.

8. Smag karryretten til med salt og peber og servér med kogte ris og peberfrugt i tern

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


Risret

De bedste vegetar opskrifter


Her finder du en samling af lækre opskrifter på vegetar aftensmad