Karryris med spidskål og kylling
Lækker risret med spidskål og kylling. Super hurtig aftensmad med ris og kylling der smager fantastisk.
Se også: Kylling opskrifter
Ingredienser:
3 fed hvidløg
500 g hakket kylling
2 peberfrugter
1 spidskål
1 løg
200 g ærter
200 g ris
6 dl vand
2 grøntsagsbouillonterninger
2 dl mælk
2 spsk engelsk sauce
1 spsk kokosolie
3 tsk karry
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
1. Pil og skær løg og hvidløg fint.
2. Vask og snit spiskålet fint - stokken skæres fra.
3. Vask og skær peberfrugt i tern.
4. Varm en wok op ved høj varme med en spsk kokosolie.
5. Svits løg og hvidløg.
6. Tilføj kødet og svits videre indtil kødet er stegt.
7. Tilføj spidskål og peberfrugt og svits til kålet er faldet sammen.
8. Tilføj krydderierne - karry, paprika og spidskommen.
9. Skru ned til middel varme.
10. Kom så ris, vand, bouillonterninger, mælk og engelsk sauce ved, og rør det godt sammen. Lad retten simre til risen er møre - ca. 10-12 min.
Hvis risen suger meget væske, kan der tilføjes mere vand undervejs.
11. Når risen er næsten færdigtilberedt tilføjes ærterne.
12. Lad retten blive varmet godt igennem og risen blive færdigkogt.
NB: Den her risret med kylling er så nem at den er kommet på vores top 10 over nemme aftensmad opskrifter.
Eller søger du andre nemme opskrifter med kylling? Så klik her.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
RisretKylling