Karryris med spidskål og kylling

Karryris med spidskål og kylling

Ingredienser:

3 fed hvidløg

500 g hakket kylling

2 peberfrugter

1 spidskål

1 løg

200 g ærter

200 g ris

6 dl vand

2 grøntsagsbouillonterninger

2 dl mælk

2 spsk engelsk sauce

1 spsk kokosolie

3 tsk karry

1 tsk paprika

1 tsk spidskommen


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Lækker risret med spidskål og kylling. Super hurtig aftensmad der smager fantastisk.
Sådan gør du:
1. Pil og skær løg og hvidløg fint.

2. Vask og snit spiskålet fint - stokken skæres fra.

3. Vask og skær peberfrugt i tern.

4. Varm en wok op ved høj varme med en spsk kokosolie.

5. Svits løg og hvidløg.

6. Tilføj kødet og svits videre indtil kødet er stegt.

7. Tilføj spidskål og peberfrugt og svits til kålet er faldet sammen.

8. Tilføj krydderierne - karry, paprika og spidskommen.

9. Skru ned til middel varme.

10. Kom så ris, vand, bouillonterninger, mælk og engelsk sauce ved, og rør det godt sammen. Lad retten simre til risen er møre - ca. 10-12 min.
Hvis risen suger meget væske, kan der tilføjes mere vand undervejs.

11. Når risen er næsten færdigtilberedt tilføjes ærterne.

12. Lad retten blive varmet godt igennem og risen blive færdigkogt.

RisretKylling