Kartoffelsuppe med porre og bacon
Lækker, cremet og fyldig porre kartoffelsuppe med sprød bacon. Nem porre kartoffelsuppe, som alle kan lave.
Se også: 34 opskrifter med fløde - mad med fløde
Ingredienser:
Olie til at stege i
1 løg
600-700 g kartofler
2-3 porre
1 liter vand
2 grøntsagsbouillonterninger
2.5 dl fløde (gerne den fede)
Salt
Peber
200 g bacon
1 flute
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
1. Kartoflerne skraldes og koges.
2. Hak løg og porre, det behøver ikke være fin hakket, da suppen skal blendes til sidst i opskriften.
3. Svits løgne til de er bløde og gyldne, dernæst tilføjes porre og der steges yderligere 1-2 minutter.
4. Dernæst skal der tilføjes 1 liter vand og 2 grøntsagsbouillonterninger.
5. Når kartoflerne er kogt færdig, så tilføjes de til gryden med bouillon.
Lad Kartoffelsuppen koge i 15-20 minutter.
6. Mens Kartoffelsuppen står og små koger, så steges baconen og flutet ligges i ovnen.
7. Efter Kartoffelsuppen har kogt, så skal den blendes, her foreslår jeg at man bruger en stavblender.
8. Når Kartoffelsuppen er blendet, så tilføjes fløden og der smages til med salt og peber.
Velbekomme en lækker og cremet kartoffelsuppe med porre og bacon!
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Suppe