Klassiske frikadeller
En lækker og nem opskrift på klassiske danske frikadeller.
Ingredienser:
500 g hakket svinekød
1 løg
1 æg
3 spsk mel
1.5 dl mælk
salt
peber
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Løget skal hakkes helt fint og rørs i farsen sammen med æg, mel, mælk, salt og peber.
Farsen skal røres indtil at den er lind. Dernæst tilføjes der salt og peber. Ca. 2 tsk salt og 1 tsk peber.
Farsen har godt af at stå i køleskab i nogle timer, men hvis tiden ikke er til det, så er det ikke nødvendigt.
Frikadellerne steges på hver side indtil de er brune og dernæst sættes i ovnen ved 100 grader (ca. 10-15 min) for at holde dem varme samt så er man sikker på de har fået nok.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.