Lækre klatkager lavet af risengrød – super lækker måde at bruge en rest af risengrød. Nem opskrift på klatkager – pandekager med risengrød.
Ingredienser
750 g færdigtilberedt risengrød
3 æg
60 g hvedemel
3 spsk. sukker
1 spsk. vaniljesukker
Smør til stegning
Beskrivelse
Der kommer ca. 23 klatkager ud af den her opskrift.
- Find en skål og bland alle ingredienserne godt sammen.
- Varm en pande op med rigeligt smør og steg dem. De skal være små og på størrelse med amerikanske pandekager.
- Steg dem et par minutter på hver side – vend dem forsigtigt.
Tips til opskriften
- Faktisk så er serveringsforslag til klatkager, det samme som til pandekager altså syltetøj, sukker, friske bær osv. Når det så er sagt, så har de her klatkager ret meget smag i sig selv, så de er også rigtig gode uden noget.
- Hvis du vil gøre det ekstra nemt for dig selv, så kan du købe en pølse færdiglavet risengrød og bruge i stedet for hjemmelavet risengrød – det smager faktisk godt.