Klatkager af risengrød
Lækre klatkager lavet af risengrød - super lækker måde at bruge en rest af risengrød. Nem opskrift på klatkager - pandekager med risengrød.
Se også: 24 retter med æg - opskrifter med æg
Ingredienser:
750 g færdigtilberedt risengrød
3 æg
60 g hvedemel
3 spsk. sukker
1 spsk. vaniljesukker
Smør til stegning
- Kategori:
- Dessert
- Antal personer:
- 23
-
Sådan gør du:
-
Godt at vide
Der kommer ca. 23 klatkager ud af den her opskrift.
Lav klatkagerne
1. Find en skål og bland alle ingredienserne godt sammen.
2. Varm en pande op med rigeligt smør og steg dem. De skal være små og på størrelse med amerikanske pandekager.
3. Steg dem et par minutter på hver side - vend dem forsigtigt.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Klatkager med risengrød
Klatkager, eller pandekager med risengrød, er nok den bedste måde at bruge en rest af risengrød. Hvis det ikke skulle være klatkager, så skulle det være risalamande.
De her klatkager er super nemme at lave og både børn og voksne elsker dem - de overlever ikke i lang tid.
Serveringsforslag til klatkager
Faktisk så er serveringsforslag til klatkager, det samme som til pandekager altså syltetøj, sukker, friske bær osv. Når det så er sagt, så har de her klatkager ret meget smag i sig selv, så de er også rigtig gode uden noget.