Koldhævede boller med solsikke kerner

Koldhævede boller med solsikke kerner

Utroligt nemme og lækre boller. Lav dejen om aftenen og få friske boller morgenen efter.

Ingredienser:

Koldhævede boller med solsikke kerner

• 0.5 liter koldt vand

• 15 g gær

• 2 tsk groft salt

• 1 tsk sukker

• 500 g hvedemel

• 100 g grahamsmel

• 75 g solsikke kerner


Kategori:
Bagværk
Sådan gør du:
Super nem opskrift på boller der bare skal stå køligt i 11 timer.
Passer perfekt hvis man ønsker lækre nybagte boller til morgenmad, man skal bare stå op, forme bollerne og stille dem i ovnen.


1. Opløs gæren i en halv liter koldt vand i en stor skål.

2. Bland alle ingredienserne sammen.

3. Tildæk skålen og stil den i køleskabet i ca. 11 timer.

4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

5. Form bollerne og læg dem på en bageplade og stil bagepladen i en forvarmet ovn på 200 grader.

6. Giv bollerne ca. 15-20 min. (Se tip nederst)



TIP: For at tjekke om bollerne har fået nok, så kan man banke i bunden af dem. Hvis det lyder hult, så er bollerne færdige.

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.