Koldhævede boller med solsikke kerner
Utroligt nemme og lækre boller. Lav dejen om aftenen og få friske boller morgenen efter.
Ingredienser:
Koldhævede boller med solsikke kerner
• 0.5 liter koldt vand
• 15 g gær
• 2 tsk groft salt
• 1 tsk sukker
• 500 g hvedemel
• 100 g grahamsmel
• 75 g solsikke kerner
- Kategori:
- Bagværk
-
Sådan gør du:
-
Super nem opskrift på boller der bare skal stå køligt i 11 timer.
Passer perfekt hvis man ønsker lækre nybagte boller til morgenmad, man skal bare stå op, forme bollerne og stille dem i ovnen.
1. Opløs gæren i en halv liter koldt vand i en stor skål.
2. Bland alle ingredienserne sammen.
3. Tildæk skålen og stil den i køleskabet i ca. 11 timer.
4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
5. Form bollerne og læg dem på en bageplade og stil bagepladen i en forvarmet ovn på 200 grader.
6. Giv bollerne ca. 15-20 min. (Se tip nederst)
TIP: For at tjekke om bollerne har fået nok, så kan man banke i bunden af dem. Hvis det lyder hult, så er bollerne færdige.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.