Andre topping til koldhævede kanelsnegle
Udover den nemme og ligetil glasur der er i opskriften, så kan du også lave en lækker frosting.
Pisk 100 gram flødeost, 75 gram blødt smør, 200 gram flormelis og 1 tsk vanilje ekstrakt.
Ikke for varm mælk
Hvis mælken er for varm så kan dejen ikke hæve, så pas på med at varme mælken for meget op.
Mælken skal være lunken og hvis du er usikker, så hold hellere mælken til den kolde side fremfor den varme.
Kan du fryse de koldhævede kanelsneglene?
Ja, det kan du bestemt. Du kan fryse dem både før og efter du har bagt dem.
Hvis du fryser dem efter de er bagt, så frys dem gerne mens de er lidt lune - de bliver bare bedre.
Hvis du fryser dem inden du bager dem, så tag dem op 1 time og 30 minutter og sæt dem på en bageplade, inden du bager dem. Og så følger du ellers bare opskriften mht. bagning.