Koteletter i fad ala Hawaii
Er du vild med nem og lækker mad? Så prøv denne fantastiske lækre opskrift på koteletter i fad ala Hawaii.
Se også: 14 opskrifter med champignon
Ingredienser:
Koteletter i fad
500 g koteletter
400 g champignoner
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk karry
1 spsk gurkemeje
1 dåse ananas i ringe
2 dl vand
1 grøntsagsbouillonterning
1 dåse kokosmælk
salt
peber
olie til stegning
Tilbehør
Ris til fire
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Koteletter i fad med ananas
1. Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme
2. Rens champignonerne og skær dem i skiver.
3. Skræl løg og hvidløg og skær dem i tern.
4. Kryder koteletterne med salt og peber og svits dem kort på en varm pande med olie. Når koteletterne er stegt på begge sider lægges de i et ildfast fad.
5. Tilsæt lidt olie til panden og svits champignoner, løg og hvidløg et par minutter, mens der røres rundt. Hæld herefter grøntsagerne over koteletterne i det ildfaste fad.
6. Tilsæt igen lidt olie på panden og tilføj 2 spsk karry og svits det kort.
7. Hæld ananassaten fra dåsen, vand og grøntsagsbouillonterning i panden og bring det i kog.
8. Tilføj kokosmælken og bring det hele i kog. Smag til med salt og peber og jævn evt. med en mel og vand blanding.
9. Hæld saucen over i det indfaste fad og stil fadet midt i ovnen og giv det 20 minutter.
10. Mens koteletter ala Hawaii er i oven så laves der ris til 4 efter anvisning på pakken.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Ovnret