Koteletter i fad ala Hawaii

Koteletter i fad ala Hawaii

Er du vild med nem og lækker mad? Så prøv denne fantastiske lækre opskrift på koteletter i fad ala Hawaii.

Se også: 14 opskrifter med champignon

Ingredienser:

Koteletter i fad

500 g koteletter

400 g champignoner

1 løg

2 fed hvidløg

2 spsk karry

1 spsk gurkemeje

1 dåse ananas i ringe

2 dl vand

1 grøntsagsbouillonterning

1 dåse kokosmælk

salt

peber

olie til stegning



Tilbehør

Ris til fire

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Sådan gør du:

Koteletter i fad med ananas


1. Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme

2. Rens champignonerne og skær dem i skiver.

3. Skræl løg og hvidløg og skær dem i tern.

4. Kryder koteletterne med salt og peber og svits dem kort på en varm pande med olie. Når koteletterne er stegt på begge sider lægges de i et ildfast fad.

5. Tilsæt lidt olie til panden og svits champignoner, løg og hvidløg et par minutter, mens der røres rundt. Hæld herefter grøntsagerne over koteletterne i det ildfaste fad.

6. Tilsæt igen lidt olie på panden og tilføj 2 spsk karry og svits det kort.

7. Hæld ananassaten fra dåsen, vand og grøntsagsbouillonterning i panden og bring det i kog.

8. Tilføj kokosmælken og bring det hele i kog. Smag til med salt og peber og jævn evt. med en mel og vand blanding.

9. Hæld saucen over i det indfaste fad og stil fadet midt i ovnen og giv det 20 minutter.

10. Mens koteletter ala Hawaii er i oven så laves der ris til 4 efter anvisning på pakken.

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


Ovnret