En af de bedre opskrifter på koteletter i fad. Nem og lækker opskrift på koteletter i fad med fløde. Koteletter i fad med champignon og fløde.
Ingredienser
- Koteletter i fad
4 svinekoteletter
200 g bacontern
2 løg
2 fed hvidløg
500 g champignon
2 rød peberfrugt
1 dåse hakkede tomater
2.5 dl piskefløde
2 tsk paprika
2 tsk tørret timian
Olie til stegning
salt
Peber
Beskrivelse
- Koteletter i fad med bacon
- Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme.
- Rengør champignon og peberfrugt. Skær dem i mundrette størrelser.
- Skræl løg og hvidløg. Hak løgene og pres/hak fed hvidløgene.
- Varm en pande op og steg bacon sprødt.
- Når baconen er færdig sættes den til side og koteletterne krydres med salt og peber og svits kort på begge sider indtil de har fået farve. Put derefter koteletterne i et ildfast fad også til side.
- Steg løg og hvidløg på panden i ca. 1 minut og tilføj champignon og peberfrugt og steg videre i ca. 5 min ved høj varme.
- Tilføj 1 dåse hakket tomater, 2.5 piskefløde 2 tsk paprika og 2 tsk tørret timian og lad saucen simre i ca. 10 minutter, mens den smages til med salt og peber.
- Fordel baconen ovenpå koteletterne og hæld saucen over.
- Placer det ildfast fad midt i oven i 20 minutter.
- 10. Kog ris til mens fadet er i ovnen.