Den bedste opskrift på koteletter i fad. Nem og lækker opskrift på koteletter i fad. Mange gæster? Lav koteletter i fad med ris, nemmere bliver det ikke.
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme.
2. Rengør champignon og peberfrugt. Skær dem i mundrette størrelser.
3. Skræl løg og hvidløg. Hak løgene og pres/hak fed hvidløgene.
4. Varm en pande op og steg bacon sprødt.
5. Når baconen er færdig sættes den til side og koteletterne krydres med salt og peber og svits kort på begge sider indtil de har fået farve. Derefter placers koteletterne i et ildfast fad også til side.
6. Steg løg og hvidløg på panden i ca. 1 minut og tilføj champignon og peberfrugt og steg videre i ca. 5 min ved høj varme.
7. Tilføj 1 dåse hakket tomater, 2.5 piskefløde 2 tsk paprika og 2 tsk tørret timian og lad saucen simre i ca. 10 minutter, mens den smages til med salt og peber.
8. Fordel baconen ovenpå koteletterne og hæld saucen over.
9. Placer det ildfast fad midt i oven i 20 minutter.