Koteletter i fad

Koteletter i fad

En af de bedre opskrifter på koteletter i fad. Nem og lækker opskrift på koteletter i fad med fløde. Koteletter i fad med champignon og fløde.

Se også: 34 opskrifter med fløde - mad med fløde

Ingredienser:

Koteletter i fad

4 svinekoteletter

200 g bacontern

2 løg

2 fed hvidløg

500 g champignon

2 rød peberfrugt

1 dåse hakkede tomater

2.5 dl piskefløde

2 tsk paprika

2 tsk tørret timian

Olie til stegning

salt

Peber


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Sådan gør du:

Koteletter i fad med bacon


1. Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme.

2. Rengør champignon og peberfrugt. Skær dem i mundrette størrelser.

3. Skræl løg og hvidløg. Hak løgene og pres/hak fed hvidløgene.

4. Varm en pande op og steg bacon sprødt.

5. Når baconen er færdig sættes den til side og koteletterne krydres med salt og peber og svits kort på begge sider indtil de har fået farve. Put derefter koteletterne i et ildfast fad også til side.

6. Steg løg og hvidløg på panden i ca. 1 minut og tilføj champignon og peberfrugt og steg videre i ca. 5 min ved høj varme.

7. Tilføj 1 dåse hakket tomater, 2.5 piskefløde 2 tsk paprika og 2 tsk tørret timian og lad saucen simre i ca. 10 minutter, mens den smages til med salt og peber.

8. Fordel baconen ovenpå koteletterne og hæld saucen over.

9. Placer det ildfast fad midt i oven i 20 minutter.

10. Kog ris til mens fadet er i ovnen.


Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


Koteletter i fad med ris


Den her opskrift på koteletter i fad er med ris, men man kan nemt erstatte ris med anden.
Koteletter i fad med kartofler smager rigtig godt, og man kan nemt lave kartoflerne til kartoffelmos, hvis det er det man ønsker.
Ellers en god blanding af forskellige rodfrugter er lækkert til koteletter i fad.

Gammeldags koteletter i fad


Der er ikke meget der slår gammeldags koteletter i fad, det er en super lækker aftensmad og passer stort set sig selv.
Det er også et hit hvis man står overfor at få gæster, da retten stort set passer sig selv når den er sat i ovnen. Så er der tid til at snakke med sine gæster eller lave en lækker forret.
Helt klassisk er de her koteletter i fad med svinekoteletter.