Fløg på Facebook. Klik her!

Kylling, ris og grønsager i fad

Kylling, ris og grønsager i fad

Ingredienser:

3 deciliter ris

8 dl vand

2 hønsebouillon terninger

1 bundt forårsløg

3 gulerødder

2 rød peberfrugt

1 bundt persille

500-600 g kyllingebryst

2 tsk paprika

salt

peber

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
6
Beskrivelse:
Nem og lækker opskrift på kylling i fad med ris og grøntsager, der går rent hjem ved både børn og voksne. Rigtig nem ovnret med kylling og grøntsager.
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Skyl og skær grøntsagerne i mundrette størrelser.

3. Sæt en gryde over med 8 dl vand med 2 hønsebouillonterninger og bring i kog

4. Mens gryden bringer vandet i kog, gøres restenklar. Hæld de ukogte ris i et ildfast fad.

5. Svits grøntsagerne i lidt olie på en varm pande i 5-10 minutter, derefter hældes grøntsagerne i fadet med de ukogte ris.

6. Skær kyllingebryst ud og krydre dem med salt, peber og paprika.

7. Svits kyllingen i lidt olie på en varm pande i ca. 5 minutter.

8. Placer kyllingestykkerne rundt i fadet og hæld derefter den kogende hønsebouillon over.

9. Stil fadet med kylling og ris i ovnen, og lad det stå i en time.


Velbekomme nem ovn ret med kylling i fad med ris og grøntsager.


Søger du andre nemme opskrifter med kylling? Så klik her.

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.

OvnretKylling