Kylling i karry

Kylling i karry

Ingredienser:

2 æbler

300 g gulerødder

1 løg

400 g kyllingebryst

3 spsk olie

3 tsk karry

2 spsk hvedemel

0.5 l vand

1 grøntsags bouillonterning

2.5 dl fløde

Ris til fire


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Kylling i karry opskrift der er fyldt med smag! Utrolig lækker kylling i karry med grøntsager. Leder du efter en sund kylling i karry? Så prøv den her!
Sådan gør du:
1. Start med at Kog ris til 4 - så er de klar.

2. Skræl og skær æblerne og gulerødderne.

3. Skær kyllingbryst i strimler og krydder med salt og peber.

4. Kom olie i en gryde og steg kyllingen.

5. Drys karry over den stegte kylling og rør godt rundt.

6. Tilsæt æbler, løg og gulerødder og steg det hele i 2-3 minutter.

7. Drys hvedemel ned i gryden og tilsæt herefter vand og grøntsags bouillonterning.

8. Tilsæt fløden og lad kylling i karry, simre i 15-20 minutter.

9. Smag til med salt og peber.


TIP: Drys med peanuts ved servering.




Søger du andre nemme opskrifter med kylling? Så klik her.


Kylling i karryNem aftensmadRisretKylling

Kylling i karry med grøntsager


Cremet kylling i karry med friske grøntsager, går rent ind ved vores børn og kan klart anbefaledes.
Du behøver ikke holde dig 100% til de grøntsager der står i opskriften, tilføj endeligt flere f.eks. forårsløg eller broccoli super godt i

Karrysovsen er ikke gul nok, hvad gør jeg?


Hvis din karrysovs ikke bliver helt så gul som du havde håbet på, så tilføj lidt gurkemeje - det giver sådan en lækker gul farve.

Kan retten fryses?


Retten kan sagtens fryses ned, hvis der mod forventning er noget tilovers.