Kylling i karry

Kylling i karry

Ingredienser:

2 æbler

300 g gulerødder

1 løg

450-500 g kyllingebryst

3 spsk olie

3 tsk karry

2 spsk hvedemel

0.5 l vand

1 grøntsags bouillonterning

2.5 dl fløde

Ris til fire


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Sund kylling i karry med æbler og gulerødder, der smager fantastisk. En lækker hverdagsret. Denne opskrift på kylling i karry er nem at lave.
Sådan gør du:
1. Start med at kog ris til fire - se anvisning på posen.

2. Skræl og skær æblerne og gulerødderne.

3. Skær kyllingbryst i strimler og krydder med salt og peber.

4. Kom olie i en gryde og steg kyllingen.

5. Drys karry over den stegte kylling og rør godt rundt.

6. Tilsæt æbler, løg og gulerødder og steg det hele i 2-3 minutter.

7. Drys hvedemel ned i gryden og tilsæt herefter vand og grøntsags bouillonterning.

8. Tilsæt fløden og lad kylling i karry, simre i 15-20 minutter.

9. Smag til med salt og peber.


TIP: Drys med peanuts ved servering.


Ikke nok med at denne kylling i karry er nem og hurtig at lave, så er den tilmeld også sund og fyldt med friske grøntsager.


Velbekomme børnevenlig og sund kylling i karry.

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.

Kylling i karryNem aftensmadRisretKylling