Fløg på Facebook. Klik her!

Kylling i karry

Kylling i karry

Ingredienser:

2 æbler

300 g gulerødder

1 løg

400 g kyllingebryst

3 spsk olie

3 tsk karry

2 spsk hvedemel

0.5 l vand

1 grøntsags bouillonterning

2.5 dl fløde

Ris til fire


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Kylling i karry opskrift der er fyldt med smag! Utrolig lækker kylling i karry med grøntsager. Leder du efter en sund kylling i karry? Så prøv den her!
Sådan gør du:
1. Start med at Kog ris til 4 - så er de klar.

2. Skræl og skær æblerne og gulerødderne.

3. Skær kyllingbryst i strimler og krydder med salt og peber.

4. Kom olie i en gryde og steg kyllingen.

5. Drys karry over den stegte kylling og rør godt rundt.

6. Tilsæt æbler, løg og gulerødder og steg det hele i 2-3 minutter.

7. Drys hvedemel ned i gryden og tilsæt herefter vand og grøntsags bouillonterning.

8. Tilsæt fløden og lad kylling i karry, simre i 15-20 minutter.

9. Smag til med salt og peber.


TIP: Drys med peanuts ved servering.




Søger du andre nemme opskrifter med kylling? Så klik her.

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.

Kylling i karryNem aftensmadRisretKylling

Kylling i karry med grøntsager


Cremet kylling i karry med friske grøntsager, går rent ind ved vores børn og kan klart anbefaledes.
Du behøver ikke holde dig 100% til de grøntsager der står i opskriften, tilføj endeligt flere f.eks. forårsløg eller broccoli super godt i

Karrysovsen er ikke gul nok, hvad gør jeg?


Hvis din karrysovs ikke bliver helt så gul som du havde håbet på, så tilføj lidt gurkemeje.

Kan retten fryses?


Retten kan sagtens fryses ned, hvis der mod forventning er noget tilovers.