Kylling i karry
Kylling i karry opskrift der er fyldt med smag! Utrolig lækker kylling i karry med grøntsager. Leder du efter en sund kylling i karry? Så prøv den her!
Her har du en lækker opskrift på kylling i karry med fløde - opskriften smager rigtig godt og er tilmed nem at lave. Hvis du starter med at lave risene, så kan du lave selve kylling i karry, men de bliver færdig.
Hvis du får lavet for meget kylling i karry, så kan du blot fryse resterne ned eller tage det med på frokost dagen efter.
Se også: Kylling opskrifter
Ingredienser:
2 æbler
300 g gulerødder
1 løg
400 g kyllingebryst
3 spsk olie
3 tsk karry
2 spsk hvedemel
0.5 l vand
1 grøntsags bouillonterning
2.5 dl fløde
Ris til fire
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Kylling i karry med fløde
1. Start med at Kog ris til 4 - så er de klar.
2. Skræl og skær æblerne og gulerødderne.
3. Skær kyllingbryst i strimler og krydder med salt og peber.
4. Kom olie i en gryde og steg kyllingen.
5. Drys karry over den stegte kylling og rør godt rundt.
6. Tilsæt æbler, løg og gulerødder og steg det hele i 2-3 minutter.
7. Drys hvedemel ned i gryden og tilsæt herefter vand og grøntsags bouillonterning.
8. Tilsæt fløden og lad kylling i karry, simre i 15-20 minutter.
9. Smag til med salt og peber.
TIP: Drys med peanuts ved servering.
Søger du andre nemme opskrifter med kylling? Så klik her.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Kylling i karryNem aftensmadRisretKylling
Kylling i karry med grøntsager
Cremet kylling i karry med friske grøntsager, går rent ind ved vores børn og kan klart anbefaledes.
Du behøver ikke holde dig 100% til de grøntsager der står i opskriften, tilføj endeligt flere f.eks. forårsløg eller broccoli super godt i
Karrysovsen er ikke gul nok, hvad gør jeg?
Hvis din karrysovs ikke bliver helt så gul som du havde håbet på, så tilføj lidt gurkemeje - det giver sådan en lækker gul farve.
Kan retten fryses?
Retten kan sagtens fryses ned, hvis der mod forventning er noget tilovers.