Kylling i karry

Kylling i karry

Ingredienser:

2 æbler

300 g gulerødder

1 løg

450-500 g kyllinge bryst

3 spsk olie

3 tsk karry

2 spsk hvedemel

0.5 l vand

1 grøntsags bouillonterning

2.5 dl fløde

Ris til fire


Indsendt af:
Anders Jensen
Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Nem kylling i karry opskrift, der smager fantastisk. Kylling i karry med æbler er en lækker og nem ret at lave.
Sådan gør du:
1. Skræl og skær æblerne og gulerødderne.

2. Skær kyllingebryst i strimler og krydder med salt og peber.

3. Kom olie i en gryde og steg kyllingen.

4. Drys karryen over den stegte kylling og rør godt rundt.

5. Tilsæt æbler, løg og gulerødder og steg det hele i 2-3 minutter.

6. Drys hvedemel ned i gryden og tilsæt herefter vand og grøntsags bouillonterning.

7. Tilsæt fløden og lad retten simre i 15-20 minutter.

8. Kog ris.

9. Smag til med salt og peber.


TIP: Drys med peanuts ved servering.


Velbekomme nem kylling i karry opskrift.

Kylling i karryNem aftensmad