Lasagne
Skal du have lasagne i dag? Så prøv denne lækre opskrift på lasagne med bechamelsauce. Meget nem lasagne opskrift at følge, som smager fantastisk.
Se også: 13 opskrifter med hakket oksekød - aftensmad med hakket oksekød
Ingredienser:
2 spsk olie
500 g hakket oksekød
1 løg
1 fed hvidløg
250 g gulerødder
1 dåse hakket tomater
100 g tomatpure
1 spsk oregano
1 spsk timian
1 oksekød boullion terning
Salt og peber
Lasangeplader
25 g smør
3 spsk mel
5 dl mælk
1 tsk stødt eller revet muskatnød
Salt og peber
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Kødsovs:
1. Hak løg og hvidløg fint
2. Skræl og riv gulerødderne.
3. Find en stor gryde og varm olien op. Tilføj herefter løg og hvidløg og svits indtil løgene er bløde og klare.
4. Tilsæt hakket oksekød og svits videre indtil kødet er brunt.
5. Tilsæt resten af ingredienserne: gulerødder, hakket tomater, tomatpure, oregano, timian og bouillonterning.
6. Smag til med salt og peber og lad kødsovsen stå at små simre indtil bechamelsaucen er lavet, og saml derefter lasagnen.
Bechamelsauce:
1. Smelt smør i en gryde.
2. Rør melet ud i gryden sammen med smørret og rør godt rundt indtil det har samlet sig til en smørbolle.
3. Tilsæt mælken lidt af gangen mens der røres godt rundt i gryden.
4. Tilsæt muskatnød, salt og peber og lad bechamelsaucen simre i et par minutter.
Efter både kødsovsen og bechamelsaucen er klar så skal lasagnen samles.
Vi plejer at samle lasagnen ved at starte med et lag lasagneplader, kødsovs og så bechamelsauce.
Det fortsættes skiftevis indtil der ikke er mere kødsovs og slut af med bechamelsauce.
Velbekomme en lækker og nem lasagne opskrift.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Ovnret