Leder du efter en lækker mazarinkage? Så prøv den her mazarinkage, den smager himmelsk og er super nem at lave. Nem kage.
Ingredienser
150 g blødt smør
150 g sukker
150 g marcipan
3 Æg
5 spsk Hvedemel
150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
Beskrivelse
- Tænd ovnen på 175 grader over og undervarme.
- Riv marcipanen groft ned i en skål.
- Pisk marcipanen sammen med sukker og smør.
- Slå et æg ad gangen ned i skålen og pisk dejen godt sammen mellem hvert æg.
- Vend 5 spsk mel i dejen.
- Gør en springform på ca. 24 cm klar med bagepapir i bunden og smør siderne med smør og hæld dejen i.
- Sæt mazarinkagen midt i ovnen og bag den i ca. 30 minutter.
- Tag mazarinkagen ud af ovnen og lad den køle helt af.
- Frigør mazarinkagen fra springformen og stil den på et fad.
- 10. Temperer chokoladen og smør den ud på kagen.
- 11. Pynt kagen som du lyster f.eks. som på billedet med hakkede mandler, chokoladekugler og guldglimmer.