Mazarinkage
Leder du efter en lækker mazarinkage? Så prøv den her mazarinkage, den smager himmelsk og er super nem at lave. Nem kage.
Se også: 24 retter med æg - opskrifter med æg
Ingredienser:
150 g blødt smør
150 g sukker
150 g marcipan
3 Æg
5 spsk Hvedemel
150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
- Kategori:
- Dessert
- Antal personer:
- 1
-
Sådan gør du:
-
1. Tænd ovnen på 175 grader over og undervarme.
2. Riv marcipanen groft ned i en skål.
3. Pisk marcipanen sammen med sukker og smør.
4. Slå et æg ad gangen ned i skålen og pisk dejen godt sammen mellem hvert æg.
5. Vend 5 spsk mel i dejen.
6. Gør en springform på ca. 24 cm klar med bagepapir i bunden og smør siderne med smør og hæld dejen i.
7. Sæt mazarinkagen midt i ovnen og bag den i ca. 30 minutter.
8. Tag mazarinkagen ud af ovnen og lad den køle helt af.
9. Frigør mazarinkagen fra springformen og stil den på et fad.
10. Temperer chokoladen og smør den ud på kagen.
11. Pynt kagen som du lyster f.eks. som på billedet med hakkede mandler, chokoladekugler og guldglimmer.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.