Mexicansk lasagne

Mexicansk lasagne

Mexicansk lasagne fyldt med smag! Lækkert og stærkt alternativ til den traditionelle lasagne. Lækker lasagne med chili og bønner.

Se også: 13 opskrifter med hakket oksekød - aftensmad med hakket oksekød

Ingredienser:

Olie til stegning

2 løg

3 fed hvidløg

500 g hakket oksekød

1 squash

150 g gulerødder

1 peberfrugt

1 chili

2 dåser hakket tomater

140 g tomatpure

2 dl vand

1 grøntsagsbouillonterning

1 dåse kidneybønner i chili lage

2 tsk spidskommen

2 tsk oregano

2 tsk paprika

1 tsk stødt chili

Salt

Peber

Lasagneplader


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Sådan gør du:

Kødsovs til mexicansk lasagne


1. Tænd ovnen på 200 grader over- og undervarme.

2. Hak løg og hvidløg fint og stil til side.

3. Skyl og riv squashen og gulerødderne og stil til side.

4. Skyld og fjern kerne fra peberfrugten og chilien.

5. Find en stor gryde og varm lidt olie op og svits løg og hvidløg i ca. 1 min.

6. Tilføj oksekødet og rør godt rundt indtil kødet at fået farve.

7. Tilsæt 2 dåser hakket tomater, 2 dl vand, gulerødderne, squashen, peberfrugten og chilien.

8. Krydre med 2 tsk spidskommen, 2 tsk oregano, 2 tsk paprika, 2 tsk stødt chili, salt og peber og lad kødsovsen stå og simre i ca. 15 min.

9. Smag til med salt og peber - plus ekstra chili hvis kødsovsen ikke er stærk nok.


Saml mexicansk lasagne


1. Saml lasagnen i et ildfast fad ved skiftevis at lave et lag af kødsovs og lasagneplader.

2. Stil lasagnen midt i oven og bag den i 25 min.



TIP: Drys lidt cheddar ost på den mexicanske lasagnen, det smager super! Og evt. lidt hvidt brød ved siden af, da det kan fjerne lidt at det stærke ;-)


Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


Ovnret