Mørbrad a la creme

Mørbrad a la creme

Ingredienser:

Smør eller olie til stegning

500 g svinemørbrad

400 g champignon

2 løg

2.5 dl fløde 38%

2.5 dl mælk

1 svine bouillonterning

1 tsk sukker

Salt

Peber

Kulør

600-700 g frosne grønne bønner

Ris til 4


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En fantastisk opskrift på mørbrad a la creme fyldt med smag. Mørbrad a la creme er den perfekte hverdagsret, da den er hurtig og nem at lave.
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme.

2. Mørbraden skal forberedes og det gøres ved at skære sener og fedt fra.

3. Skær skiver af mørbraden på 1-2 cm i tykkelse og krydr med salt og peber.

4. Rens og skær champignon og løg i skiver.

5. Steg mørbrad skiverne på en pande med lidt fedtstof f.eks. olie eller smør. Panden skal være ret varm og de skal kun lige brunes og derefter ligges i et ildfast fad.

6. Tilsæt lidt mere fedtstof og steg løg på panden indtil de er gyldne og læg den over på mørbrad.

7. Steg champignon på panden og når de er gyldne skal der hældes 2.5 dl fløde, 3 dl mælk, 1 tsk sukker, 1 svine bouillonterning og bring champigonsaucen i kog, rør godt rundt i mens.

8. Smag champigonsaucen til med salt og peber og tilføj kulør så saucen bliver brun.

9. Hæld champigonsaucen over mørbraden og løgene og sæt fadet i ovnen og lad det stå i ca. 20 min.

10. Kog ris til fire samt damp de grønne bønner.


Velbekomme en lækker mørbrad a la creme.

Risret