Mørbrad a la creme

Mørbrad a la creme

Ingredienser:

Smør eller olie til stegning

500 g svinemørbrad

400 g champignon

2 løg

2

5 dl fløde 38%

2

5 dl mælk

1 svine bouillonterning

1 tsk sukker

Salt

Peber

Kulør

600-700 g frosne grønne bønner

Ris til 4


Indsendt af:
Anders Jensen
Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En fantastisk opskrift på mørbrad a la creme fyldt med smag.
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme.

2. Mørbraden skal forberedes klar og det gøres ved at skære sener og fedt fra.

3. Skær skiver af mørbraden på 1-2 cm i tykkelse og drys med salt og peber.

4. Rens og skær champignon og løg i skiver.

5. Steg mørbrad skiverne på en pande med olie eller smør. Panden skal være ret varm og de skal kun lige brunes og derefter ligges i et ildfast fad.

6. Steg løg i panden indtil de er gyldne og læg den over på mørbrad.

7. Steg champignon på panden og når de er gyldne skal der hældes 2.5 dl fløde, 2.5 dl mælk, 1 tsk sukker, 1 svine bouillonterning og bring champigonsaucen komme i kog.

8. Smag champigonsaucen til med salt og peber og tilføj kulør så saucen bliver brun.

9. Hæld champigonsaucen over mørbraden og løgene og sæt fadet i ovnen og lad det stå i ca. 20 min.

10. Kog ris til fire samt damp de grønne bønner.


Velbekomme en lækker mørbrad a la creme.