One-pot-pasta med hakket oksekød
One pot pasta med hakket oksekød, som minder om pasta med kødsovs. Utrolig nem pastaret fyldt med smag og friske grøntsager, der laves i EN gryde.
Ingredienser:
2 løg (ca. 150 gram)
4 fed hvidløg
4 stænger bladselleri
3 store gulerødder
2 tsk oregano
1 tsk tørret rosmarin
500 gram oksekød
2 dåser hakkede tomater
1.5 dl vand eller rød vin
2 tsk balsamicoeddike
350 gram pasta
Frisk basilikum
Evt. 100 g revet ost
Salt og peber
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
1. Hak løg og hvidløg. Vask bladselleri, skræl gulerødderne og skær dem i mundrette bider.
2. Varm lidt olie op i en gryde og svits løg og hvidløg indtil løgene er klare og bløde.
3. Tilføj hakket oksekød og svits videre indtil oksekødet er brunt af.
4. Tilføj gulerødderne, bladselleri, oregano og rosmarin og svits det kort - 1-2 minutter.
5. Tilføj hakket tomater, vand/vin og balsamico. Lad kødsovsen simre i ca. 15 minutter, mens du smager til med salt og peber.
6. Tilføj pastaen og lav pastaretten simre videre indtil pastaen er tilberedt - 10-15 minutter.
7. Rør evt. 100 gram revet ost i.
Når retten serveres, så anret med lidt friske basilikum blade, det giver prikken over i’et.
Velbekomme en nem og lækker One pot pasta med hakket oksekød
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Nem aftensmadPastaretOne pot pasta