One pot pasta med spidskål og squash

One pot pasta med spidskål og squash

Ingredienser:

2 stk løg

1 squash

1 spidskål

300 g cherrytomater

i tern

300 g gulerødder

revet

1 liter vand

2.5 dl madlavningsfløde

2 terning grøntsagsbouillon

1 spsk oregano

400 g fuldkornspasta


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Lækker vegetar one pot pasta med spidskål og squash. Utrolig nem pastaret du kan lave på under 25 minutter som er fyldt med grøntsager og smag.
Sådan gør du:

Klargør grøntsagerne


1. Skræl løgene og hak dem fint.

2. Skyl squashen og skær den i tern eller riv den på et rivejern.

3. Skyl spidskålen og skær det i tynde strimler.

4. Vask cherrytomaterne og skær dem i tern.

5. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern eller skær dem i tynde skiver.

Lav pastaretten med spidskål


1. Find en stor gryde og varm lidt olie op og svits løg indtil de er bløde og klare.

2. Tilføj spidskål og svits videre i ca. 2-3 minutter.

3. Tilføj de øvrige grøntsager og svits det hele sammen i ca. 4-5 minutter.

4. Tilføj 1 liter vand, 2.5 dl madlavningsfløde, 2 terninger grøntsagsbouillon, 1 spsk oregano og 400 gram fuldkornspasta.

5. Lav pastaretten simre mens der røres rundt løbende.

6. Når pastaen er færdig, så smages retten til med salt og peber.



Nem pastaret med spidskål


Den her pastaret er rigtig nem, da det hele bare skal laves i en enkelt gryde. Og ikke nok med at pastaretten er nem og fyldt med grøntsager, så efterlader den heller ikke et køkken der minder om en slagmark, da det hele laves i en gryde.