One pot ris med kylling og æbler

One pot ris med kylling og æbler

Ingredienser:

2 spsk olie

450-500 g kyllingebryst

300 g gulerødder

2 stk æbler

3 dl ris

0.5 l vand

2 kyllinge bouillion tegneringer

2 tsk karry

1 bundt forårsløg

Indsendt af:
Anders Jensen
Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En lækker one pot ris opskrift med kylling og æbler. En udsøgt og nem aftensmad der kun kræver én gryde.
Sådan gør du:
1. Skær kylling i strimler og krydder med salt og peber.

2. Steg kyllingen i en gryde ved mellem-høj varme, gerne under låg.

3. Når kyllingen har fået nok så tages den op af gryden og ligges på en tallerken, lad væden være tilbage i gryden.

4. Mens kyllingen steger så skrælles gulerødderne og skæres i mindre skiver sammen med æblerne.

5. Tilføj gulerødder, æbler og ris og steg det sammen i ca. 2-3 minutter og tilføj karry, rør nu godt rundt.

6. Tilsæt vand og bouillon terninger og lad retten stå at små simre i ca. 15 minutter, indtil risen er færdig.

7. Hak og server forårsløg ved siden af, som drys.

TIP: Retten er lidt sød, så en fed creme fraiche passer godt som tilbehør.

Nem aftensmad