One pot ris med kylling

One pot ris med kylling

Ingredienser:

4 spsk olie

450-500 g kyllingbryst

200 g ris

0.5 l vand

1 hønse eller grøntsags bouillonterning

2 spsk citron saft

2 tsk paprika

2 tsk timian

1 tsk hvidløgspulver

1 spsk brun sukker

0.5 tsk peber

0.5 tsk salt

1 bundt persille

Indsendt af:
Anders Jensen
Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En lækker opskrift på one pot ris med kylling. Opskriften smager fantastisk, så er den nem at lave og kræver kun én gryde. Altid godt med nem aftensmad.
Sådan gør du:
1. Bland alle de tørre ingredienser i en dyb tallerken: Paprika, timian, hvidløgspulver, brun sukker, salt og peber.

2. Skær kyllingen i skiver og bland 2 spsk af ingredienserne godt sammen med kyllingen.

3. Tag en gryde og varm 2 spsk olie og steg kyllingen i en gryden i 5-8 minutter.

4. Tag kyllingen op og sæt til side, kyllingen behøver ikke være gennemstegt.

5. Tilsæt vand, boullionterning, citron saft, ris samt resten af de tørre ingredienser.
Bring det hele i kog og lad retten simre i 15-20 minutter, indtil væsken stort set er væk.

6. Hak persillen groft og servér ved siden af gryderetten, der sætter prikken over i’et.


TIP:
Hvis man vil bruge brune ris så skal retten koge i 35-40 minutter.


Velbekomme en nem opskrift på one pot ris med kylling.

Nem aftensmad