En lækker opskrift på one pot ris med kylling. Opskriften smager fantastisk, så er den nem at lave og kræver kun én gryde. Altid godt med nem aftensmad.
Sådan gør du:
1. Bland alle de tørre ingredienser i en dyb tallerken: Paprika, timian, hvidløgspulver, brun sukker, salt og peber.
2. Skær kyllingen i skiver og bland 2 spsk af de tørre ingredienser godt sammen med kyllingen.
3. Tag en gryde og varm 2 spsk olie og steg kyllingen i en gryden i 5-8 minutter.
4. Tag kyllingen op og sæt til side, kyllingen behøver ikke være gennemstegt.
5. Tilsæt vand, boullionterning, citron saft, ris samt resten af de tørre ingredienser. Bring det hele i kog og lad retten simre i 15-20 minutter, indtil væsken stort set er væk.
6. Hak persillen groft og servér ved siden af gryderetten, der sætter prikken over i’et.
TIP: Hvis man vil bruge brune ris så skal retten koge i 35-40 minutter.