One pot risret med oksekød og grøntsager
Lækker og nem risret med oksekød og friske grøntsager. Rigtig lækker one pot risret hele familien kan lide.
Se også: One pot opskrifter
Ingredienser:
olie til stegning
400-500 g hakket oksekød
200 g champignoner
1 løg
2 fed hvidløg
350 g gulerødder
2 peberfrugter
1 squash
1 dåse hakkede tomater
5 dl vand
1 oksebouillonterning
1 tsk oregano
2 tsk paprika
250 g ris
salt og peber
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
1. Skræl løg og hak i grove tern. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.
2. Skyld champignonerne, squash og peberfrugt og skær dem i skiver.
3. Varm olie op i en gryde og svits løg og hvidløg til løgene er klare.
4. Tilsæt champignonerne og oksekødet og svits indtil kødet er brunt af.
5. Tilsæt gulerødderne, peberfrugterne, squash, hakkede tomater, 5 dl vand, 250 g ris, 1 oksebouillonterning, 1 tsk oregano og 2 tsk paprika.
6. Lad gryderetten simre indtil risene har fået nok, smag til undervejs med salt og peber. OBS: Tilføj evt. mere vand hvis risene ikke har fået nok.
NB: Den her risret er så nem at den er kommet på vores top 10 over nemme aftensmad opskrifter.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.