One pot risret med oksekød og grøntsager

One pot risret med oksekød og grøntsager

Ingredienser:

olie til stegning

400-500 g hakket oksekød

200 g champignoner

1 løg

2 fed hvidløg

350 g gulerødder

2 peberfrugter

1 squash

1 dåse hakkede tomater

5 dl vand

1 oksebouillonterning

1 tsk oregano

2 tsk paprika

250 g ris

salt og peber


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Lækker og nem risret med oksekød og friske grøntsager. Rigtig lækker one pot risret hele familien kan lide.
Sådan gør du:
1. Skræl løg og hak i grove tern. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.

2. Skyld champignonerne, squash og peberfrugt og skær dem i skiver.

3. Varm olie op i en gryde og svits løg og hvidløg til løgene er klare.

4. Tilsæt champignonerne og oksekødet og svits indtil kødet er brunt af.

5. Tilsæt gulerødderne, peberfrugterne, squash, hakkede tomater, 5 dl vand, 250 g ris, 1 oksebouillonterning, 1 tsk oregano og 2 tsk paprika.

6. Lad gryderetten simre indtil risene har fået nok, smag til undervejs med salt og peber. OBS: Tilføj evt. mere vand hvis risene ikke har fået nok.