Paprikagryde med kylling og bacon

Paprikagryde med kylling og bacon

Ingredienser:

Ris til fire

150 g gulerødder

1 løg

200 g bacontern

400-500 g kyllingbryst

2.5 dl fløde

1 dåse hakket tomater

4 spsk sød paprika

1 spsk tomatpure

Salt

Peber

Indsendt af:
Anders Jensen
Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En rigtig lækker og nem opskrift på paprikagryde med kylling og bacon. Den bedste paprikagryde opskrift der tilmeld er nem at lave.
Sådan gør du:
Der er ikke mange ben i af lave denne lækre paprikagryde og det er klart en favorit i vores familie.

1. Sæt ris over, så man ikke glemmer det.

2. Hak løg, hvidløg og skær gulerødder i skiver.

3. Skær kyllingen i strimler.

4. Svits bacon i en gryde og når de er sprøde, skal der tilføjes løg og hvidløg. Steg videre indtil løgene er bløde og klare.

5. Tilsæt kyllingen og steg indtil kyllingen er gylden.

6. Drys paprika ned i gryden og bland det godt sammen.

7. Tilsæt 1 dåse hakkede tomater, 2.5 dl fløde, 1 spsk tomatpure, 150 g gulerødder i skiver og lad paprikagryden simre i 15-20 minutter.


TIP: Hvis man ønsker at sovsen, skal være lidt tykkere, så kan der laves en meljævning:
Det gøres ved at tage en beholder med tilhørende låg.
Deri blander man lidt mel (2-3 spsk), lidt vand (0.5-1 dl) og så skal det rystes godt sammen.
Derefter tilføjes meljævningen lidt efter lidt til retten, indtil den har den ønskede tykkelse.
Lad herefter retten simre i 5 minutter, så er man sikker på at smagen af mel er væk.

Velbekomme en nem og lækker paprikagryde med kylling og bacon.

For at efterlade en kommentar skal være logget ind

  • Log in
  • Register