Paprikagryde med svinemørbrad
En fantastisk paprikagryde med mørbrad, bacon og pølser. En super lækker opskrift på paprikagryde der tilmeld er nemt at lave.
Se også: Sådan koger du ris - hvor mange ris pr person
Ingredienser:
2 spsk olie
500 g svinemørbrad
250-300 g bacon i tern
1 dåse cocktailpølser
300 g champignon
200 g gulerødder
1 aubergine
2 peberfrugter
2 løg
1 hvidløg
140 g tomatpure
1 bouillonterning svin
4 dl vand
2 ½ dl fløde
2 spsk paprika
salt og peber
Ris til 4
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Der er ikke mange ben i at lave denne paprikagryde, som går rent hjem ved børn og voksne.
1. Skær sener og fedt fra mørbraden og skær den i skiver.
2. Skræl og skær gulerødder i skiver, rens og skær champignon i kvarte, skær peberfrugt og auberginen i tern og hak løg og hvidløg fint.
3. Svits bacon i en stor gryde.
4. Tilsæt mørbrad, champignon, løg og hvidløg i gryden og svits det hele et par minutter.
5. Tilsæt gulerødderne, auberginen, paprika og peberfrugt og svits i ca. 2 minutter.
6. Tilføj fløden, bouillonterningen, tomatpuren og lad paprikagryden simre i 15-20 minutter - gerne længere hvis der er tid til det.
7. Kog ris til 4 - mens paprikagryden simre.
8. Jævn evt. retten med mel og vand og smag til med salt og peber.
NB: Den her opskrift på paprikagryde med mørbrad er så nem at den er kommet på vores top 10 over nemme aftensmad opskrifter.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
paprikagrydeRisret