Paprikagryde med svinemørbrad

Paprikagryde med svinemørbrad

Ingredienser:

2 spsk olie

500 g svinemørbrad

250-300 g bacon i tern

1 dåse cocktailpølser

300 g champignon

200 g gulerødder

1 aubergine

2 peberfrugter

2 løg

1 hvidløg

140 g tomatpure

1 bouillonterning svin

4 dl vand

2 ½ dl fløde

2 spsk paprika

salt og peber

Ris til 4

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En fantastisk paprikagryde med mørbrad, bacon og pølser. En super lækker opskrift på paprikagryde der tilmeld er nemt at lave.
Sådan gør du:
Der er ikke mange ben i at lave denne paprikagryde, som går rent hjem ved børn og voksne.

1. Skær sener og fedt fra mørbraden og skær den i skiver.

2. Skræl og skær gulerødder i skiver, rens og skær champignon i kvarte, skær peberfrugt og auberginen i tern og hak løg og hvidløg fint.

3. Svits bacon i en stor gryde.

4. Tilsæt mørbrad, champignon, løg og hvidløg i gryden og svits det hele et par minutter.

5. Tilsæt gulerødderne, auberginen, paprika og peberfrugt og svits i ca. 2 minutter.

6. Tilføj fløden, bouillonterningen, tomatpuren og lad paprikagryden simre i 15-20 minutter - gerne længere hvis der er tid til det.

7. Kog ris til 4 - mens paprikagryden simre.

8. Jævn evt. retten med mel og vand og smag til med salt og peber.


NB: Den her opskrift på paprikagryde med mørbrad er så nem at den er kommet på vores top 10 over nemme aftensmad opskrifter.



paprikagrydeRisret