Paprikagryde med svinemørbrad

Paprikagryde med svinemørbrad

Ingredienser:

2 spsk olie

500 g svinemørbrad

250-300 g bacon i tern

1 dåse cocktailpølser

300 g champignon

200 g gulerødder

1 aubergine

2 peberfrugter

2 løg

1 hvidløg

140 g tomatpure

1 bouillonterning svin

4 dl vand

2

5 dl fløde eller madlavningsfløde

2 spsk paprika

salt og peber

300 g ris

Indsendt af:
Anders Jensen
Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En fantastisk paprikagryde med mørbrad, bacon og pølser. En super lækker opskrift på paprikagryde der tilmeld er nemt at lave.
Sådan gør du:
Der er ikke mange ben i at lave denne paprikagryde, som går rent hjem ved børn og voksne.

1. Skær sener og fedt fra mørbraden og skær den i skiver.

2. Skræl og skær gulerødder i skiver, rens og skær champignon i kvarte, skær peberfrugt og auberginen i tern og hak løg og hvidløg fint.

3. Svits bacon i en stor gryde.

4. Tilsæt mørbrad, champignon, løg og hvidløg i gryden og svits det hele et par minutter.

5. Tilsæt gulerødderne, auberginen og peberfrugt og svits i ca. 2 minutter.

6. Tilføj fløden, bouillonterningen, tomatpuren og lad paprikagryden simre i 15-20 minutter - gerne længere hvis der er tid til det.

7. Kog ris efter anvisningen på pakken.

8. Jævn evt. retten med mel og vand og smag til med salt og peber.


Velbekomme en lækker opskrift på paprikagryde med mørbrad.

paprikagryde