Pasta i champignonsauce med bacon
Lækker pastaret med champignon og bacon. Rigtig nem aftensmad på pasta med svampe og bacon - måske den bedste pastaret med champignon nogensinde!
Se også: De 4 bedste pastaretter
Ingredienser:
3 spsk olie
2 løg
300 g champignon
2.5 dl vand
1 grøntsagsbouillon terning
1.5 dl fløde 38%
250-300 g bacon
200 g frossen spinat
400 g pasta
Salt
Peber
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
1. Kog pasta efter anvisningen på pakken.
2. Steg bacon på en pande og lad det dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.
3. Hak løget fint og skær champignon i kvarte.
4. Hæld olien i en gryde og steg løg indtil de er bløde.
5. Tilføj champignon og steg videre i 2-3 minutter.
6. Tilsæt vand og bouillon terning og lad retten simre i 5 minutter.
7. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber og lad champignonsaucen simre i 10 minutter.
8. Vend pasta i champignonsaucen og bland det hele godt rundt.
Server med sprødt bacon drys ved siden af.
Velbekomme nem pastaret med champignon og bacon.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.
Nem aftensmadPastaret
Kan man bruge andre svampe end champignon?
Ja, bestemt! Du kan sagtens bruge andre svampe eller blande forskellige typer svampe.
Kan denne pastaret med champignon med bacon laves vegetar?
Ja, sagtens og hvis du vil det, så kan du erstatte bacon med portobellosvampe, da tørstofindholdet gør at svampen er fuld at umami og derfor er en perfekt erstatning til baconen.
Kan retten fryses?
Retten kan sagtens fryses og den kan holde sig i ca. et halvt år i fryseren.