Lækker pastaret med champignon og bacon. Nem pastaret med svampe der smager så godt! Lidt ekstra lækker aftensmad med den her pastaret med champignonsauce
Sådan gør du:
1. Kog pasta efter anvisningen på pakken.
2. Steg bacon på en pande og lad det dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.
3. Hak løget fint og skær champignon i kvarte.
4. Hæld olien i en gryde og steg løg indtil de er bløde.
5. Tilføj champignon og steg videre i 2-3 minutter.
6. Tilsæt vand og bouillon terning og lad retten simre i 5 minutter.
7. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber og lad champignonsaucen simre i 10 minutter.
8. Vend pasta i champignonsaucen og bland det hele godt rundt.
Server med sprødt bacon drys ved siden af.
Velbekomme nem pastaret med champigonsauce og bacon.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.