Pasta i champignonsauce med bacon

Pasta i champignonsauce med bacon

Ingredienser:

3 spsk olie

2 løg

300 g champignon

2.5 dl vand

1 grøntsagsbouillon terning

1.5 dl fløde 38%

250-300 g bacon

200 g frossen spinat

400 g pasta

Salt

Peber


Indsendt af:
Anders Jensen
Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En delikat og nem opskrift på pasta i champigonsauce med bacon. En cremet pastaret med champigon og sprød bacon.
Sådan gør du:
1. Kog pasta efter anvisningen på pakken.

2. Steg bacon på en pande og lad det dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.

3. Hak løget fint og skær champignon i kvarte.

4. Hæld olien i en gryde og steg løg indtil de er bløde.

5. Tilføj champignon og steg videre i 2-3 minutter.

6. Tilsæt vand og bouillon terning og lad retten simre i 5 minutter.

7. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber og lad det simre i 10 minutter.

8. Vend pasta i og bland det hele godt rundt.


Server med sprødt bacon drys ved siden af.

Velbekomme nem pastaret med champigonsauce og bacon.

Nem aftensmadPastaret