Pasta med rød pesto og chorizo

Pasta med rød pesto og chorizo

Lækker pastaret med rød pesto og chorizo. Kombinationen af pasta, rød pesto og chorizo er helt perfekt og giver en lækker cremet pastaret.

Det tager ikke mange minutter at lave den her pastaret med rød pesto og chorizo. Den røde pesto med tomater der bliver rør rundt i varm pasta og stegte chorizo er bare genial.

Du kan selvfølgelig skifte rød pesto ud med den grønne - smagen vil være anderledes, men det smager også godt.

Ingredienser:

350 g pasta

1 løg

2 fed hvidløg

2 rød peberfrugt

250 g cherrytomater

225 g chorizo

100 g rød pesto


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Sådan gør du:

Klargør pastaretten med chorizo


1. Skræl løg og hvidløg. Hak både løg og hvidløg fint.

2. Vask 2 røde peberfrugter og fjerne kernerne. Skær dem i mundrette bidder.

3. Vask 250 gram cherrytomater og skær den i halve.

4. Fjern skindet fra chorizo pølsen og skær den i skiver.

Lav pastaretten med chorizo


1. Sæt vand over til pastaen og kog pastaen efter anvisning på pakken. Dræn vandet fra pastaen og hæld pastaen tilbage i gryden.

2. Varm en pande op med lidt olie og steg chorizo skiverne sammen med løg og hvidløg indtil løgene er bløde og klare.

3. Tilføj peberfrugt og cherrytomater og steg videre i 3-4 minutter.

4. Hæld chorizo mixen over i gryden med pasta og rør det godt sammen.

5. Tilføj 100 gram rød pesto og rør det hele godt sammen.


Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


Tips til pasta med chorizo og pesto



  • Når du serverer den her pastaret, så kan du med fordel server lidt revet ost til - det giver en endnu mere cremet pastaret.

  • Hvis du gerne vil have lidt mere pesto sauce, så kan du enten tilføje lidt mælk, fløde eller mere pesto.



Hurtig pastaret med chorizo, pesto og tomater


Det tager ikke lang tid at lave denne her lækre pastaret med chorizo, pesto og tomater. Hvis du gerne vil have lidt forskellige farver, så kan du altid vælge forskellige tomat typer. Lidt mørke røde og gule blandet med normal røde tomater giver en godt farvespil og god smag.

Kombinationen af stegte chorizo, rød pesto og pasta er bare helt genial - især når det bliver blandet i samme gryde, så bliver smagen fra de forskellige ingredienser blandet godt sammen.


Lav en ny pastaret af resterne


Hvis der ikke bliver spist helt op og du har en smule rester tilbage, som ikke helt er nok til en omgang aftensmad, så kan du altid spæde op med forskellige grøntsager, såsom revet squash og ærter.
Så har du en helt ny pastaret som er lavet udfra en lækker basis rest.
Du kan selvfølgelig også spise resterne til frokost dagen efter - det smager faktisk ganske fint koldt.