Pasta med spidskål og svampe
Lækker pastaret med spidskål og svampe, som tilmed et kødfri! Lynhurtig vegetar pastaret med spidskål - under 20 min!
Se også: 7 opskrifter med spidskål - aftensmad med spidskål
Ingredienser:
300 g pasta
400 g spidskål
400 g champignon
130 g pesto
Olie eller smør
Salt
Peber
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 4
-
Sådan gør du:
-
Klargør grøntsagerne
1. Sæt en gryde over med saltet vand og kog pastaen efter anvisningen på pakken. Sæt pastaen til side når den er kogt færdig.
2. Rengør svampene og skær dem i skiver.
3. Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler.
Lav pastaretten med spidskål
1. Varm lidt olie eller smør op i en gryde og svits svampene - ca. 2 - 3 minutter.
2. Tilføj spidskålen og steg videre - ca. 2-3 minutter
3. Drys salt og peber over svampene og spidskålen og tilføj den kogte pasta og pesto.
4. Rør det hele godt sammen ved lav varme.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.