Pasta med spidskål og svampe

Pasta med spidskål og svampe

Ingredienser:

300 g pasta

400 g spidskål

400 g champignon

130 g pesto

Olie eller smør

Salt

Peber

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
Lækker pastaret med spidskål og svampe, som tilmed et kødfri! Lynhurtig vegetar pastaret med spidskål - under 20 min!
Sådan gør du:

Klargør grøntsagerne


1. Sæt en gryde over med saltet vand og kog pastaen efter anvisningen på pakken. Sæt pastaen til side når den er kogt færdig.

2. Rengør svampene og skær dem i skiver.

3. Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler.

Lav pastaretten med spidskål


1. Varm lidt olie eller smør op i en gryde og svits svampene - ca. 2 - 3 minutter.

2. Tilføj spidskålen og steg videre - ca. 2-3 minutter

3. Drys salt og peber over svampene og spidskålen og tilføj den kogte pasta og pesto.

4. Rør det hele godt sammen ved lav varme.



Tips til pasta med spidskål og svampe



  • Drys lidt hakket mandler eller hasselnødder over når der serveres, den knas som nødder bidrager er rigtig lækker.

  • Hvis du er til ost, så kan en gang parmesan gøre det godt, som det drysset over når der spises eller det røres direkte i - eller begge dele - det er underordnet, det smager godt.