Pasta med spinat, champignon og bacon

Pasta med spinat, champignon og bacon

Lækker pastaret med spinat, champignon og bacon. Nem og hurtig pastaret med frisk pasta, spinat, champignon og bacon - ikke til at gå galt i byen med.

Hvis du er en en lækker frisk pastaret med bacon, spinat og champignon - så har du fundet den perfekte opskrift.

Pastaretten tager ikke lang tid at lave og den smager rigtig godt. Hvis du gerne vil have lidt flere grøntsager i, så vil jeg anbefale at du tilføjet 150-200 gram ærter.

Ingredienser:

Olie

400 g frisk pasta

250 g bacon i skiver

2 løg

300 g champignon

300 g spinatblade

2.5 dl madlavningsfløde

salt og peber


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
5
Sådan gør du:

Rengør grøntsager


1. Rengør champignon og skær dem i mundrette størrelser.

2. Skyl og rengør spinat bladene.

3. Skræl løgene og hak dem fint.

Lav pastaretten


1. Kog pastaen efter anvisning på pakken.

2. Find en gryde eller en dyb pande og svits bacon indtil det er sprødt - hæld lidt af fedtet fra.

3. Tilføj de hakkede løg og svits videre indtil løgene er bløde.

4. Tilføj de mundrette champignon og svits videre indtil de har fået lidt farve - tilføj lidt olie hvis nødvendigt.

5. Tilføj spinatbladene og vend det rundt indtil spinatbladene har lagt sig en smule.

6. Tilføj 2.5 dl madlavningsfløde og smag til med salt og peber.

7. Vend den kogte pasta i og server.

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


Tips til pasta med spinat, champignon og bacon



  • Du kan sagtens bruge spinatblade fra frost, du skal blot have i mente at de indeholder en del væske, så saucen kan blive lidt tyndt - hæld blot en meljævning i for at gøre den tyk.

  • Server gerne med lidt frisk revet parmesan.

  • Du kan sagtens udskifte den friske pasta og bruge tørret pasta.