Pastaret med kylling og spinat

Pastaret med kylling og spinat

Ingredienser:

450-500 g kyllingebryst

250 g frossen spinat

2 ½ dl madlavningsfløde

1 løg

2 fed hvidløg

2 tsk basilikum

300 g spaghetti eller pasta

250 g cherrytomater

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Beskrivelse:
En utrolig lækker og sund pastaret med kylling og spinat. Dejlig nem pastaret der passer perfekt ind i hverdagen.
Sådan gør du:
1. Skræl og hak løget og skræl og pres hvidløget.

2. Skær kyllingebryst i skiver og krydr med salt og peber.

3. Kog spaghettien eller pastaen efter anvisning på pakken og sæt til side.

4. Varm lidt olie op i en gryde og svits løgene og hvidløgene indtil løgene er klare og bløde – ca. 1-2 minutter.

5. Tilsæt kyllinge skiverne til gryden og svits indtil de har fået farve.

6. Tilsæt 2 tsk basilikum og 250 gram frossen spinat til gryden og rør godt rundt indtil spinaten er optøet.

7. Hæld 2 ½ madlavningsfløde i gryden og få retten til at simre mens der røres godt rundt og smag til med salt og peber.

8. Efter retten har simret i 2-3 minutter og er smagt til, så vendes den kogte spaghetti i gryden.

9. Serveres med 250 g cherrytomater.

PastaretKylling