Pastaret med kylling og spinat

Pastaret med kylling og spinat

En utrolig lækker og sund pastaret med kylling og spinat. Dejlig nem pastaret der passer perfekt ind i hverdagen.

Se også: 13 nemme opskrifter med kylling

Ingredienser:

450-500 g kyllingebryst

250 g frossen spinat

2 ½ dl madlavningsfløde

1 løg

2 fed hvidløg

2 tsk basilikum

300 g spaghetti eller pasta

250 g cherrytomater

Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
4
Sådan gør du:
1. Skræl og hak løget og skræl og pres hvidløget.

2. Skær kyllingebryst i skiver og krydr med salt og peber.

3. Kog spaghettien eller pastaen efter anvisning på pakken og sæt til side.

4. Varm lidt olie op i en gryde og svits løgene og hvidløgene indtil løgene er klare og bløde – ca. 1-2 minutter.

5. Tilsæt kyllinge skiverne til gryden og svits indtil de har fået farve.

6. Tilsæt 2 tsk basilikum og 250 gram frossen spinat til gryden og rør godt rundt indtil spinaten er optøet.

7. Hæld 2 ½ madlavningsfløde i gryden og få retten til at simre mens der røres godt rundt og smag til med salt og peber.

8. Efter retten har simret i 2-3 minutter og er smagt til, så vendes den kogte spaghetti i gryden.

9. Serveres med 250 g cherrytomater.


Søger du andre nemme opskrifter med kylling? Så klik her.

Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


PastaretKylling

Pasta med kylling og spinat og fløde


Den er pastaret med kylling, spinat og fløde er super nemt at lave og passer rigtig godt ind i hverdagen.

Den madlavningsfløde der er blandet i opskriften og at det hele blandes sammen i en gryde, gør at man får en rigtig lækker og cremet pastaret med kylling og spinat.

Hvis du gerne vil have lidt mindre pasta og lidt flere grøntsager, så kan du nemt erstatte lidt af pastaen med flere grøntsager som f.eks. champignon, cherrytomater eller endnu mere spinat.

Tips til pasta med kylling og spinat



  • I stedet for at server tomaterne ved siden af pastaretten, så kan de nemt tilføjes sammen med madlavningsfløden - det smager ret godt blandet i.

  • Lidt sprød stegt bacon eller brød croutoner gør sig rigtig godt som drys den retten.

  • Server gerne med et lækkert hvidløgsbrød og lidt gulerodsstave - det gør aftensmaden lidt sundere :-)