Pizzasnegle med skinke

Pizzasnegle med skinke

Super lækre pizzasnegle med skinke. Luftige pizzasnegle med skinke og ost - med en lækker hjemmelavet pizza sauce til pizzasneglene.

Ingredienser:

Dej

25 g gær

500 g hvedemel

3 dl mælk

1 tsk salt

1 tsk sukker

30 g olie



Fyld

1 dåse hakkede tomater

1 dl olivenolie

1 tsk tørret basilikum

1 tsk tørret timian

1 tsk salt

1 spsk tomatpuré

1 fed hvidløg

200 g skinke

200 g ost

Oregano

1 æg


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
18
Sådan gør du:

Godt at vide


Dejen til de her pizzasnegle skal optimalt set hæve i 2 timer, men hvis det ikke passer kan dejen sagtens hæve 1 time - pizzasneglene bliver bare ikke ligeså luftige som ved 2 timer hævning.
Ud af opskriften vil du få ca. 20 pizzasnegle.
 

Pizzasnegle dej


1. Varm mælken op i en gryde til den er lunken, lillefingervarmt. (ikke for varm, for så dør gæren).

2. Rør gæren ud i den lunkne mælk.

3. Hæld mælke og gær blandningen over i en skål og tilføj 1 tsk salt, 1 tsk sukker og 30 gram olie - rør det godt sammen.

4. Tilføj stille og roligt hvedemelet og ælt dejen godt sammen indtil dejen er glat og smidig.

5. Stil dejen til at hæve i 2 timer.
 

Pizzasnegle sauce


 
1. Skræl fed hvidløg og pres det eller hak det fint.
 
2. Hæld alle ingredienserne i en gryde og lad det hele simre i ca. 5 min mens der røres godt rundt.
 
3. Blend med en stavblender og smag til med salt.
 

Lav pizzasneglene med skinke


1. Tænd ovnen på 200 grader over og undervarme og klargør en bageplade med bagepapir.

2. Drys lidt mel ud på et bord og vend dejen ud af skålen.

3. Rul dejen ud til 1 stor firkant på ca. 0.5 cm tykkelse.

4. Smør pizzasnegle saucen ud på firkanten og drys med oregano, skinke og ost.

5. Rul dejen til 1 stor pølse og skær pizzasnegle på ca. 2 cm i tykkelse.

6. Læg pizzasneglene på bagepladen og pensel dem med et sammenpisket æg

7.  Bag pizzasneglene midt i ovnen i 15-20 minutter.


Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.


Pizzasnegle med skinke til fryseren


Når du er i gang med at lave lækre pizzasnegle, så kan du ligeså godt lave lidt ekstra og have dem i fryseren - så er du klar med en lækker pizzasnegl når den lille sult melder sig eller hvis ungerne skal have en lidt ekstra lækker snack med i madpakken og det skal være lidt ekstra nemt for dig.

Opbevar pizzasneglene med skinke


Pizzasneglene skal opbevares i en lufttæt beholder som f.eks. en bøtte med lufttæt låg eller i en post. Pizzasneglene kan normalt holde sig i 2-3 dage i køleskabet.
Pizzasneglene smager helt sikkert bedst når de er friskbagte.

Ekstra nemme pizzasnegle


Hvis du vil gøre det ekstra nemt for dig selv, så kan du altid købe en færdiglavet pizzasauce og færdig pizzadej - nemmere bliver det ikke og det smager også ganske fint.