Pulled pork sous vide
Utrolig lækker pulled pork i sous vide med masser af smag. Mør pulled pork HVER GANG! Nem pulled pork i sous vide opskrift.
Ingredienser:
2-2.5 kg nakkefilet
Dry rub:
50 g farin
50 g paprika
1 spsk peber
2 spsk salt
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
- Kategori:
- Aftensmad
- Antal personer:
- 5
-
Sådan gør du:
-
Det tager 2 dage en lave denne møre pulled pork i sous vide.
1 dag om morgenen
1. Bland ingredienser til dry rub i en skål.
2. Skær fedtklumper og sener fra nakkefileten.
3. Gnid dry rub så hele nakkefileten er komplet dækket.
4. Kom nakkefilet ned i en sous vide pose og vakuum den tæt.
5. Stil nakkefileten i køleskabet i ca. 12 timer
1 dag om aftenen
1. Opvarm vandet til 74 grader med sous vide og læg nakkefileten ned i vandet og lad den ligge i ca. 24 timer.
2 dag til aftensmad
1. Tag nakkefileten op af vandet og tag den ud af posen og over i et ildfast fad.
2. Træk kødet fra hinanden med to gafler.
3. I posen er der en god mængde kødsaft som du med fordel kan hælde over den pulled pork.
Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.