Pulled pork sous vide

Pulled pork sous vide

Utrolig lækker pulled pork i sous vide med masser af smag. Mør pulled pork HVER GANG! Nem pulled pork i sous vide opskrift.

Ingredienser:

2-2.5 kg nakkefilet


Dry rub:

50 g farin

50 g paprika

1 spsk peber

2 spsk salt

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver


Kategori:
Aftensmad
Antal personer:
5
Sådan gør du:
Det tager 2 dage en lave denne møre pulled pork i sous vide.

1 dag om morgenen


1. Bland ingredienser til dry rub i en skål.

2. Skær fedtklumper og sener fra nakkefileten.

3. Gnid dry rub så hele nakkefileten er komplet dækket.

4. Kom nakkefilet ned i en sous vide pose og vakuum den tæt.

5. Stil nakkefileten i køleskabet i ca. 12 timer


1 dag om aftenen


1. Opvarm vandet til 74 grader med sous vide og læg nakkefileten ned i vandet og lad den ligge i ca. 24 timer.


2 dag til aftensmad


1. Tag nakkefileten op af vandet og tag den ud af posen og over i et ildfast fad.

2. Træk kødet fra hinanden med to gafler.

3. I posen er der en god mængde kødsaft som du med fordel kan hælde over den pulled pork.


Du kan følge opskriftslageret på Facebook hvor der løbende bliver lagt opskrifter op.